En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El Can Rull va treure un meritori empat del camp del Joanenc | Arxiu El Can Rull va treure un meritori empat del camp del Joanenc | Arxiu
03.05.2022 13:16

El Tibidabo i el Can Rull fan un petit pas més cap a la permanència a Segona Catalana

El Tibidabo Torre-romeu i el Can Rull Rómulo Tronchoni tenien compromisos complicats contra rivals de la part alta del grup 4 de Segona Catalana, i tots dos van acabar esgarrapant un valuós empat que els permet fer un pas endavant en la seva lluita per la salvació. El Tibidabo va empatar 0-0 contra el segon classificat, la Pirinaica, en un partit igualat des de l'inici. El conjunt entrenat per Dani Leoncio i Toni Sallés rebia el segon equip més golejador del grup (48 gols a favor), però que alhora encadenava tres derrotes consecutives. En tasques defensives, els blanc-i-vermells van haver de suar de valent per mantenir intacta la porteria de Xavier Bernal. Amb aquest empat a zero, ja en són quatre durant tota la temporada. Curiosament, és el mateix resultat que a la primera volta al Municipal de la Mion.

"Va ser un partit molt igualat, si que és veritat que ells van tenir més domini de pilota. És un equip amb molta qualitat i que li agrada tenir la pilota, tot i que nosaltres també vam poder guanyar el partit; vam tenir ocasions -una de molt clara-. Defensivament vam estar molt bé"

Toni Sallés, entrenador del Tibidabo

En aquesta segona volta, els de Sallés ja porten cinc punts més que a la primera, i a falta de tres partits per finalitzar la competició confirmen el bon treball al llarg de tots aquests mesos. A hores d'ara, amb 31 punts, se situen a vuit del descens directe, que marca el Can Trias, tretzè.

Per la seva part, la visita del Can Rull al camp del Joanenc, actual quart classificat, es va saldar amb un empat (2-2) 'in extremis' amb gol de Marc Suárez. Els locals no havien perdut cap partit a casa: cinc victòries, set empats i cap derrota. A l'altre costat, els sabadellencs havien caigut en els cinc darrers partits lluny del Municipal de Can Rull. Després de marxar al descans amb un 1-0 desfavorable, els de 'Numosky' van sortir dels vestuaris amb empenta i, cinc minuts després, van igualar el marcador. Les tornes en aquesta segona meitat van canviar, i el Can Rull va passar a dominar bona part del duel. Faltant 15 minuts per al final, però, els locals es posaven novament per davant (2-1), tot i que apel·lant a l'èpica, els arlequinats van igualar el marcador en una de les darreres jugades de l'enfrontament per segellar l'empat a dos i distanciar-se una mica més del descens.

"Vam merèixer alguna cosa més, i la nostra intenció era sumar els tres punts tot i la dificultat del rival. És un camp on ningú ha guanyat i em quedo amb la gran actuació que vam tenir"

Jose Garcia 'Numosky', tècnic del Can Rull

Amb aquest empat que no acaba de satisfer vist el que va ocórrer al terreny de joc, els sabadellencs igualen a 30 punts al Ripollet, i se situen set per sobre del descens a falta de tres partits per disputar. Per la seva part, el Sabadell 'B', campió del grup, va guanyar amb claredat al camp del Sallent (0-4). Abans, el rival va fer el tradicional passadís als arlequinats.

La Sabadellenca no aixeca el cap

El conjunt entrenat per José Antonio Moreno visitava el Montcada, un dels rivals de la part baixa de la classificació, en cerca de tres punts que poguessin donar una alenada d'aire per afrontar un tram final complicat per a la permanència a Segona Catalana.

Tot i anar al descans amb un resultat favorable gràcies al gol de Guillem Beteta (0-1), els sabadellencs jugaven amb un jugador menys després de l'expulsió de Halaby per doble targeta groga. A la represa, ni el domini ni les ocasions de la primera meitat van servir de res. Cinc gols en els vint minuts inicials van sentenciar un duel que va tenir una tercera expulsió visitant, la d'Oriol Rodríguez, el capità.

"Va ser un pal molt dur, degut a que era l'última oportunitat de mantenir viva l'esperança. Vam perdre i estem bastant tocats"