De 19:30 a 20:00
El Món es digital
De 20:00 a 21:00
Parlem d'Òpera
Abel, celebrant amb la banqueta el 3-0 | Adrián Arroyo Abel, celebrant amb la banqueta el 3-0 | Adrián Arroyo
08.11.2022 20:42

El Tibidabo segueix marcant el ritme en els derbis superant amb comoditat el Sabadell Nord

Primer va ser a Can Rull i, aquest cop, a casa contra el Sabadell Nord. El Tibidabo Torre Romeu ha imposat la seva llei en els primers derbis sabadellencs de la temporada al subgrup 4B de Segona Catalana. Si el mes passat ja va mostrar la seva superioritat a la zona oest, diumenge li va tocar el rebre als de la zona nord (3-1). Un gol de penal de Fran Espinosa va avançar els de Toni Sallés gairebé a la mitja hora de joc i, ja a la segona meitat, Iván Parra i Abel van certificar el triomf local. Els de David Campuzano només van poder maquillar el resultat en els últims minuts amb una diana en pròpia porteria d'Auñón.

Amb aquesta victòria, el 'Tibi' segueix ben a prop dels llocs de privilegi, tercer amb 13 punts, a les portes de visitar dissabte (18:30h) el camp del líder, el San Juan Atlético de Montcada. Per la seva part, el Sabadell Nord no acaba de carburar, antepenúltim amb sis punts i amb cinc derrotes en set jornades, i ara afronta una setmana lliure per la retirada de la competició del Cerdanyola 'B'.

"Ha sortit el partit que teníem plantejat. L'equip ha treballat molt bé i molt content pels tres punts, fins i tot podríem haver fet algun gol més"

Toni Sallés, entrenador del Tibidabo

"S'ha de reconèixer que en cap moment hem estat competitius i hem abaixat els braços quan hem encaixat el gol i el TIbidabo ha estat superior en tot moment"

David Campuzano, entrenador del Sabadell Nord

El Can Rull goleja el San Lorenzo

Qui va tornar dissabte a la competició després de la jornada de descans va ser el Can Rull Rómulo Tronchoni. En el duel d'urgències a la zona oest, els locals van superar amb claredat (3-0) el cuer, el San Lorenzo, amb les dianes de 'Lucho' Suárez a la primera part i Manolo Morillo per partida doble a la segona. Els de Jose García 'Numosky' superen el Sabadell Nord a la taula per un punt i dissabte (18h) visitaran el Municipal Sergio Busquets del Badia.

"Les aturades estan anant bastant malament. L'últim partit a casa se'ns va escapar un 3-0, al final ens van empatar, i aquesta setmana necessitàvem una victòria com aquesta per canviar la dinàmica"