En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
L'OAR va jugar per primer cop en partit oficial sobre el nou parquet | Sergi Park L'OAR va jugar per primer cop en partit oficial sobre el nou parquet | Sergi Park
19.09.2022 14:31

Els dos equips de l'OAR Gràcia comencen la temporada guanyant amb algun ensurt

La il·lusionant temporada per als dos sèniors de l'OAR Gràcia ha començat amb bon peu. Amb uns guions relativament similars, tant el masculí com el femení van resoldre els seus respectius compromisos amb victòries ajustades, amb una diferència de dos gols, però patint en excés per haver dilapidat una gran renda.

El masculí, per exemple, va assolir un més vuit a favor poc abans del descans, però el Bordils va sortir més intens a la segona part i va arribar a empatar l'enfrontament en el tram final. Per sort, els verd-i-blancs van saber controlar la situació i van estrenar el parquet del recinte del carrer Boccaccio sumant els dos primers punts del curs a Primera Nacional (38-36). Els dos nous extrems, Jordi Sala i Oriol Miró, van tenir un bon paper, però el més destacat va ser un Guillem Correro que va assumir bona part de la responsabilitat en els moments més complicats.

El femení, per la seva part, encara va haver de sofrir més. Un nefast inici a Sant Joan Despí va fer que les de Carol Carmona es veiessin set gols avall. Al descans, però, i amb una recuperació meteòrica, les gracienques ja havien restablert la igualada, i amb un començament de segona meitat fulgurant, van capgirar del tot la truita enfilant-se amb un avantatge de set dianes. Igual que en els homes, el marcador es va ajustar de nou en el desenllaç, però l'OAR no va perdre la calma i es va imposar 26-28. En qualsevol cas, bona estrena a Plata també per al conjunt de Carmona.

"Hem comès l'error de no voler augmentar l'avantatge que teníem a la segona part. El ritme ha baixat, però al final ho hem pogut treure endavant"

Jordi Sala, jugador de l'OAR

"Al principi teníem una mica de nervis per ser la primera jornada, i es notava també que elles ens havien estudiat bé. En els següents partits sabem que no podem sortir així se'ns complicarà molt"