El Món es digital
La davantera del Sabadell RC preparant-se per una melé | Marc Pijuan La davantera del Sabadell RC preparant-se per una melé | Marc Pijuan
14.10.2021 13:15

Els dos equips del Sabadell RC busquen mantenir-se al camí dels bons resultats

Un empat i una victòria és el balanç del que portem de temporada pel sènior masculí i una victòria el del femení. Aquest cap de setmana, els dos equips buscaran seguir amb la bona dinàmica per mantenir-se al capdavant de les seves respectives lligues.

Buscant l'ascens a Divisió d'Honor Catalana

Els nois de Fran González van aconseguir dissabte contra el filial del BUC una victòria per 46-12 que els fa escalar fins a la segona posició de la lliga. Els arlequinats, que van començar perdent 0-12, van saber refer-se i practicar un rugbi molt dinàmic per anotar fins a set marques. Els assajos de Ferran Obiols, Oriol Colomer, Arnau Bachs i, per partida doble, d'Oriol Ferran i Beñat Amestoy van servir per remuntar el partit. El públic de La Roureda, que tornava després d'un any i mig, va poder gaudir d'un molt bon partit de rugbi.

Els de Fran González visitaran dissabte (15.30h) el camp dels Spartans de Granollers amb la intenció de millorar la sortida al terreny de joc i no cometre errors els primers minuts de partit. Els del Vallès Oriental no han guanyat encara cap partit, però han aconseguit la bonificació defensiva (un punt més a la classificació que s'atorga als equips que perden de menys de set punts) als dos enfrontaments que han disputat. L'objectiu principal de l'equip masculí és acabar entre els tres primers classificats per disputar la Divisió d'Honor Catalana de cara a la segona fase.

"Hem de sortir més convençuts de que podem fer moltes coses. Espero que aquest partit serveixi per millorar aquesta situació. L'equip té molta confiança i s'ha demostrat al remuntar d'un 0-12 a un 46-12"

"Serà un partit molt complicat perquè Granollers juga un joc molt de contacte i el camp és molt petit i afavoreix el seu joc"

Fran González, entrenador del Sabadell RC

"Els primers deu minuts hem començat amb el peu esquerre, però després ho hem sabut encaminar, hem lluitat plegats i cohesionats i han sortit moltes coses"

Jan Gómez, jugador del Sabadell RC

El femení busca consolidar la fusió

Les noies del Sabadell RC, que competeixen plegades amb els equips de Badalona i Mataró sota el nom de Tintoreres, van guanyar el primer partit de la temporada contra la fusió de Banyoles i Garrotxa per 10-27 i buscaran consolidar l'equip aquest dissabte (19.30h) contra L'Hospitalet.

Les del Barcelonès són un equip molt potent i amb moltes efectives que de ben segur posaran a les Tintoreres en problemes aquest cap de setmana. Les de Rubén Montes, però, asseguren que si competeixen plegades podran treure un bon resultat.

"L'Hospitalet ens posarà un gran repte perquè és un equip que han treballat molt bé les línies d'atac i defensa, però donarem el cent per cent al camp per intentar aconseguir un bon resultat"