En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Palma, donant instruccions a les seves jugadores en el partit d'avui | Pau Vituri Palma, donant instruccions a les seves jugadores en el partit d'avui | Pau Vituri
06.11.2021 17:53

Els dos sèniors de l’Astralpool segueixen afinant la forma amb Europa en l’horitzó

No afluixen el ritme. Tant el femení com el masculí de l’Astralpool Natació Sabadell han sumat avui nous triomfs convincents a la Divisió d’Honor que els consoliden a les portes d’afrontar els respectius compromisos europeus. Les de David Palma segueixen amb la plena de victòries en cinc jornades i al compàs que marca el Mataró al capdavant de la lliga. Avui s’esperava més batalla a Can Llong per part d’un Club Natació Sant Andreu amb cares conegudes —Marina Cordobés, Gisel·la Farré o Noelia Mora— però no ha estat així. L’Astralpool ha obert forat amb un parcial de 3-0 de sortida que obligava el tècnic visitant Javi Aznar a demanar temps mort ben aviat. Les andreuenques només s’aguantaven al partit gràcies a l’encert de la jove esquerrana Ariadna Ruiz i la nord-americana Denise Mammolito. Però, a cada inici de quart, les sabadellenques estiraven el marcador amb una aportació en atac molt coral: Van der Sloot, Irene González, Judith Forca, Maica Garcia...

Al final, victòria relativament plàcida per 12-7 i a destacar també el debut en la seva segona etapa a Sabadell d’una de les millors waterpolistes del món, Maggie Steffens, encara amb limitació de minuts a cada quart i amb la idea que vagi agafant rodatge pensant en l’estrena a l’Eurolliga d’aquí a una setmana i mitja. Abans, l’equip de David Palma tindrà dos compromisos més que serviran com a preparació pel viatge a Porto (Portugal). Entre setmana disputaran el partit pel tercer i quart lloc de la Copa Catalunya contra el Mediterrani i, el cap de setmana que ve, un altre test de nivell en el derbi vallesà a la piscina del Terrassa.

El masculí es consolida en la tercera plaça

Més fulgurant, si cap, ha estat l’inici de partit del masculí de l’Astralpool a la Joan Serra del Centre Natació Mataró. Un 0-5 comandat pels dos ex del Jadran Herceg Novi, Kosta Averka i Dušan Banićević, que ha posat les coses molt de cara per a l’equip de Quim Colet. Els maresmencs han reaccionat amb un 3-0 en el segon quart, però la segona part només ha tingut color sabadellenc fins al 4-10 definitiu. El Natació Sabadell segueix tercer a la classificació de la Divisió d’Honor i aguanta el ritme amb l’Atlètic-Barceloneta i el Barcelona mentre s’obre la primera escletxa amb els perseguidors. Ara, els de Quim Colet es tornen a posar en mode Europa per disputar dimecres la tornada dels quarts de final de l’Euro Cup a Savona (Itàlia), on hauran de desfer l’empat a 13 de l’anada a Can Llong si volen classificar-se per a les semifinals per segona vegada en la seva història.