De 16:00 a 19:00
Connectats
Pol Torras va ser un dels jugadors destacats a Granollers Pol Torras va ser un dels jugadors destacats a Granollers | OAR Gràcia
09.10.2017 16:48

Els últims minuts condemnen a l'OAR Gràcia a la primera derrota a la pista del Granollers 'B'

Competint fins el final contra el triple campió de la Primera Nacional d'handbol. L'OAR Gràcia Sabadell va tenir opcions de victòria fins als darrers minuts el passat dissabte, en el partit que va jugar a la pista del Balonmano Granollers 'B'. Els de Miquel Benítez van caure 25 a 23 després d'arribar als últims cinc minuts amb empat a 23 al marcador. “Vam competir i vam tenir les nostres opcions. Va ser una llàstima que no poguéssim rematar el bon partit que vam fer”, ha comentat el jove jugador verd-i-blanc, Pol Torras. El sabadellenc va fer cinc gols i va ser una de les referències de l'equip gracienc. “Sabíem que ells poden passar àmpliament dels 25 gols però aquest any estem molt durs defensivament i això ens ha donat opcions de poder lluitar per la victòria”, ha comentat el jugador de l'OAR.

Després d'aquesta derrota els sabadellencs han baixat un lloc a la classificació de la Primera Nacional. Els verd-i-blancs tenen sis punts, els mateixos que té el BM La Roca, el pròxim rival dels graciencs a la lliga. Després de l'excel·lent inici de lliga dels de Miquel Benítez, ara cal veure com reacciona l'equip a la primera derrota. “Evidentment, quan va acabar el partit vam quedar tocats perquè ho havíem vist molt a prop. De seguida vam passar pàgina i demostrarem que vol mantenir al màxim l'ambició mostrada en aquest principi de temporada”, ha assenyalat el sabadellenc, Pol Torras. Una cita contra La Roca que es jugarà dissabte (20 h) al Pavelló Municipal de Gràcia.