De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
Imatge d'arxiu de Carlos Silva, qui va fallar un penal | Arxiu Imatge d'arxiu de Carlos Silva, qui va fallar un penal | Arxiu
28.03.2022 13:50

Empat insuficient d'un Sabadell Nord que té la permanència coll amunt

Quatre partits consecutius sense perdre i sis punts de 12 servirien per parlar d'uns números notables, però a aquestes altures de temporada, són insuficients per al Sabadell Nord. I més si els de Ca n'Oriac no van poder superar a casa el Júpiter, l'equip que marca la permanència al grup 2 de Primera Catalana. Un 0-0 que deixa en una situació molt complicada als de Carlos López a tot just quatre jornades de tancar la lliga.

I el pitjor, és que la pel·lícula podria haver estat molt diferent, especialment pel que es va veure a la primera part. Els de Carlos López van entrar amb bon peu, posant les coses difícils al conjunt barceloní. Arribats a l'equador de la primera meitat, gairebé totes les ocasions es produïen per part dels del Nord. No va ser fins al minut 45, i just la jugada prèvia al xiulet final del temps reglamentari, quan es va poder decantar la balança. Albert Luque era objecte de penal, però just a continuació, Andrés Montero introduïa la pilota al fons de la xarxa. El col·legiat, però, invalidava el gol, però prenia la decisió de retrocedir i assenyalar la pena màxima. Les protestes queien pels dos costats, però per desgràcia per als arlequinats, tot plegat va ser en va, ja que el porter visitant Rafa Leva aturava el penal amb encert a Carlos Silva.

A la represa, canvi de tornes en el context de joc. El Júpiter començava a despertar d'una primera part fluixa i s'apropava a la porteria de Joan Fernández amb més perill que anteriorment, però sense encert. I al final, un empat sense gols que pot deixar més satisfets als visitants que no pas als arlequinats.

Els de Carlos López travessen, actualment, la millor ratxa sense conèixer la derrota de tota la temporada: quatre partits consecutius sense perdre. Tot i això, es mantenen en penúltima posició, amb 17 punts, i a cinc del Júpiter...

"La primera part ha estat de les millors de la temporada. Hem tingut diverses ocasions molt clares... i el penal. Feia vuit anys que no en fallava un"

"S'ha de ser realista. Sabem que ara es posa molt difícil, perquè l'equip està molt bé, però cada cop queda menys. Ens queden quatre partits, però som el Sabadell Nord i lluitarem fins al final. Ho hem dit al vestuari: mentre tinguem vida no podem abaixar els braços. Estic super orgullós del meu equip i del cos tècnic, perquè és de valorar tot l'esforç"