De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
Moha Ezzarfani pugna una pilota amb Carlos Álvarez | Cantera SFC Moha Ezzarfani pugna una pilota amb Carlos Álvarez | Cantera SFC
29.08.2021 22:46

Empat sense gols del Sabadell al Jesús Navas per estrenar-se a la Primera RFEF (0-0)

L’aventura del Centre d’Esports Sabadell a la Primera RFEF ha començat amb un punt al camp del Sevilla Atlético. Un empat sense gols i poques ocasions en un partit que, com se sol dir en aquestes dates, podria haver estat perfectament de pretemporada, ensopit per moments i amb imprecisions a totes dues bandes. L’equip d’Antonio Hidalgo ha anat clarament de menys a més i el seu millor rendiment l’ha ofert a la represa, però no ha pogut materialitzar les principals arribades —tampoc la superioritat numèrica dels últims minuts— i torna a Sabadell amb el primer punt. Al cap i a la fi, més agredolç o menys, és un punt de partida.

La principal indicació del tècnic de Canovelles ha estat mossegar ben amunt la sortida de pilota del filial del Sevilla. Quan els homes de Paco Gallardo aconseguien superar aquesta primera línia de pressió, generaven relatiu perill, com també en accions a pilota aturada, però aleshores topaven amb els tres centrals arlequinats, avui imperials. En el cas de César Morgado, s’estrenava sense haver disputat un sol minut prèviament. L’acció s’ha accelerat en els últims compassos del primer temps amb una centrada des de la banda dreta d’un elèctric Alfred Planas, el millor, que ha enviat Kibamba a cantonada i la posterior rematada mossegada de Facu García que ha tret el central congolès gairebé sota pals.

Aquest ritme s’ha perllongat en els primers minuts de la segona part. Moha Ezzarfani ha avisat amb una primera rematada de cap forçada que ha sortit alta. L’atacant de Nador, poc després, ha tingut una ocasió molt més clara però s’ha fet un embolic després d’una nova internada d’Alfred. I Aleix Coch, amb una semitisora a la mitja volta, ha obligat el porter rival Alfonso a actuar a l’escaire. El gol semblava cuinar-se de mica en mica, però les interrupcions han fet apagar l’espurna. Kike Royo, fins i tot, ha salvat en dos temps un xut amb poc angle de Pablo Pérez. Ja en el tram final, Néstor Querol ha malbaratat una bona ocasió per haver superat Alfonso després de rebre una pilota a l’esquena dels centrals i xutar centrat, i Isaac Romero s’ha autoexpulsat amb una puntada de peu ‘a l’estil De Jong’ a l’espatlla de Ramon Folch.

El Sevilla Atlético ha sabut matar el partit i s’ha escapat la possibilitat de començar el curs amb tres punts. L’empat, però, ja millora les dues anteriors estrenes d’Antonio Hidalgo contra el Castellón i el Rayo Vallecano, totes dues amb derrota. Ara l’atenció se centra en el tancament del mercat de fitxatges d’aquest dimarts (18h) i en l’estrena a la Nova Creu Alta contra la Balompédica Linense de dissabte que ve (19:30h) que coincidirà amb la Festa Major de Sabadell. El context ideal per aconseguir la primera victòria.

Sevilla Atlético: Alfonso; José Ángel, Kibamba, Juanmi; Zarzana (Luis Vacas, 72’), Pedro Ortiz, Sintes, Pablo Pérez; Carlos Álvarez (Juanlu, 72’), Quintana (Luismi Cruz, 58’); Iván Romero (Isaac Romero, 58’)
CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina (Óscar Rubio, 88’), Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Facu García, Boniquet (Ramon Folch, 70’), Diego Caballo (Dani Sánchez, 70’); Jacobo (Aarón Rey, 77’), Ezzarfani; Nestor Querol
Gols: -
Àrbitre: Manuel Ángel Pérez Hernández (col·legi madrileny). Ha amonestat els locals Pablo Pérez, Pedro Ortiz i Isaac Romero, i els visitants Facu García, Boniquet i Guillem Molina. Ha expulsat amb vermella directa el local Isaac Romero (89’)
Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Primera RFEF amb la presència de 875 espectadors a l’Estadi Jesús Navas