Vitamina Dance
El Mercantil no va poder amb el Gimnàstic de Tarragona 'B' | CE Mercantil El Mercantil no va poder amb el Gimnàstic de Tarragona 'B' | CE Mercantil
18.02.2019 13:07

Ensopegada del Mercantil contra un rival de la zona baixa

El Mercantil va perdre contra el Gimnàstic de Tarragona 'B' a casa (0-1) i suma dues derrotes seguides com a local en la Lliga Nacional Juvenil. Marc Álvarez va marcar a cinc minuts del final en l'única ocasió clara que van tenir els tarragonins a la segona part. El porter Carles Segura creu que el marcador no va reflectir el que va succeir dins del terreny de joc: "És dels millors partits pel que fa a joc i domini i recordo poques arribades d'ells". Els blaugranes no encadenen dues victòries seguides des de finals de novembre.

Durant tot el partit, els locals es van mostrar superiors i van mantenir la possessió. Des dels primers instants, els homes de Carlos López van arribar a porteria amb facilitat i, en el minut set, van gaudir de la primera ocasió clara que va acabar al pal. Segura, per la seva banda, va realitzar una gran aturada en el tram final del primer temps en una de les poques ocasions clares dels tarragonins.

En la segona meitat, el conjunt mercantilista seguia imposant el ritme de joc. No obstant això, no va posar a prova el meta contrari fins al minut 67, amb una doble ocasió. Els minuts transcorrien, però el resultat no es movia. Els d'Arraona-Merinals no es conformaven amb l'empat i seguien insistint, però el filial del Nàstic va anotar l'única diana del partit en un contraatac. "Ens estan perjudicant bastant els últims minuts de partit. Potser hem anat massa a l'atac i ens hem oblidat una mica de les tasques defensives", admetia Segura.

Els graciencs continuen novens classificats, però a sis punts de la zona de descens. En aquest 2019, porten un balanç de set punts sobre 18. Paral·lelament, el seu rival ha sumat el primer triomf de l'any i estan a només dos punts de la permanència. "Si haguéssim guanyat, els haguéssim enfonsat a la zona baixa i hauríem agafat més confiança. Ara toca sumar tres punts a Llagostera", reconeix Carles Segura. Aquest cap de setmana els hi tocarà visitar amb diverses baixes en defensa a l'equip de l'Empordà.