Connectats
Fotografia de capitans amb l'equip arbitral | CES Fotografia de capitans amb l'equip arbitral | CES
18.09.2023 12:55

Ensopegada del Sabadell B a Lloret (3-1) en el seu debut a la Lliga Elit

El primer partit del filial del Centre d'Esports a la nova Lliga Elit no quedarà com un bon record. En l'estrena en lliga, l'equip de Conrad Garcia va caure al camp del Lloret 3-1. L'equip gironí va demostrar més efectivitat de cara a porteria, sabent materialitzar les poques ocasions que va tenir per posar-se tres gols per davant tot just començar la segona meitat.

Després d'aquestes tres dianes del Lloret, ja amb el duel sentenciat, van arribar els millors minuts de joc del Sabadell B. En aquests minuts de qualitat va arribar el definitiu 3-1. Marc Marruecos al minut 80, seria l'encarregat de signar el gol arlequinat. En una protesta a les acaballes del partit van acabar expulsats tant el porter suplent Victor López com l'entrenador del filial arlequinat, Conrad Garcia. Ambdós no hi seran a la segona jornada contra el Rubí a l'Olímpia.

"La sensació és que són detalls en què no hem estat afortunats. Ja anàvem avisats amb aquestes accions i no vam estar encertats"

"Si a Lloret vam fer 20 minuts d'un nivell molt alt, hem d'aconseguir que aquests 20 minuts es transformin en 90 que dura el partit"