De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
Moment del partit a Verona | LEN Moment del partit a Verona | LEN
06.02.2021 17:12

Ensurt però feina feta: l’Astralpool, a quarts de l’Eurolliga després d’empatar contra el Vouliagmeni (7-7)

Havia de ser, segons les previsions, el partit més assequible dels dos de la fase de grups, però l’Astralpool Natació Sabadell ha hagut de suar de valent contra el Vouliagmeni per certificar el bitllet per als quarts de final de l’Eurolliga. Tanta ha estat l’oposició de les gregues que, amb l’empat, la primera plaça de la lligueta no es decidirà fins demà (10h). Si guanyen per tres o més gols de diferència al Dunaújváros hongarès, les de David Palma es classificaran com a segones de grup.

El primer gol de Maica Garcia en superioritat als dos minuts feia presagiar un inici demolidor com el d’ahir, però no ha estat així. L’Astralpool s’ha bloquejat en atac i s’ha estat 14 minuts sense marcar. El Vouliagmeni ha encadenat cinc gols sense resposta, amb la neerlandesa Koolhaas fent-ne tres, i només Judith Forca, de penal, ha pogut aturar la sagnia just abans del descans.

Ella mateixa ha inaugurat el marcador a la segona meitat, però poc després ha patit la tercera exclusió i això s’ha acabat notant en els minuts finals. Abans, un gol de vaselina d’Irene González i dos en superioritat de Sabrina van der Sloot i Marina Cordobés tornaven a posar per davant les de David Palma a l’inici de l’últim quart. Tot i la remuntada, responien les gregues amb els gols de Xenaki i el quart de Koolhaas de penal. Contra les cordes, Maartje Keuning ha marcat en superioritat a 1:07 per fer el 7-7 definitiu.

El Vouliagmeni encara ha tingut una última acció amb la portera sumada a l’atac que ha acabat al travesser. La derrota per un gol també hauria segellat el bitllet de l’Astralpool als quarts de final, però amb aquest empat augmenten les opcions de fer-ho en primera posició i evitar un Kirishi o un Olympiacos. Caldrà esperar unes hores més.

NC Vouliagmeni: Kotsioni, Koolhaas (4), Santa, Moustakaria, Giannopoulou, Xenaki (1), Ninou, M. Patra (1), Kotsia, Diamantopoulou (1), Kontoni, Kaiafa, E. Patra
Astralpool CN Sabadell: Ester, Ortiz, Van der Sloot (1), Ariño, Morell, Pérez, Cordobés (1), Garcia (1), Forca (2), Keuning (1), Tankeeva, González (1), Carilla
Parcials: 2-1 / 3-1 / 0-3 / 2-2
Àrbitres: Blanchard (FRA), Bianco (ITA)