De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
L'alegria va esclatar a Ca n'Oriac amb el primer gol de Jairo, que posava per davant el Sabadell Nord. | Sergi Park L'alegria va esclatar a Ca n'Oriac amb el primer gol de Jairo, que posava per davant el Sabadell Nord. | Sergi Park
18.03.2019 10:59

Èpica remuntada d'un desfermat Sabadell Nord que ja és quart

És possible guanyar un partit quan t'expulsen un jugador a la primera part, et marquen un gol just abans del descans (que posava l'1-2) i jugues contra el quart a la classificació? El Sabadell Nord va demostrar que sí i de quina manera. Els de Ca n'Oriac es van imposar (5-2) contra el Lloret superant totes les adversitats que se li van presentar. La primera va arribar pràcticament només començar el duel, quan el visitant Marc Vilà rematava lliure de marca per avançar als lloretencs.

Els arlequinats van trigar una mica a reaccionar, però les ocasions van anar arribant a poc a poc i el central Albert Luque, emulant un davanter, empatava abans de la mitja hora de joc. A partir d'aquí, tot es va posar en contra dels de Quico Díaz. Primer amb l'expulsió de Vadillo per una manotada a la cara a un rival; i després amb el gol de Majo just abans del descans que tornava a posar al Lloret per davant. Un gol, per cert, que va marcar amb la mà però que l'àrbitre va validar. Díaz, el tècnic local, havia de posar ordre entre els seus. "Un gestor d'equip ha d'arribar al vestidor i pensar què s'ha fet malament i què es pot millorar. Havia de transmetre als jugadors un canvi de mentalitat perquè si seguiem com haviem acabat la primera part, hagués estat un desastre"

Pocs podien pensar el curs de la segona part. Els locals estaven amb 10 jugadors però semblava que juguessin amb superioritat. El Lloret es va veure sorprès per un conjunt que va multiplicar esforços per no notar la falta d'un home. Lluny de tancar-se al darrere, els arlequinats s'ho van jugar al tot o res i el tot va guanyar. Dani Muela, amb un espectacular centre-xut picat des de fora de l'àrea, empataria el matx. Aleshores arribaria l'exhibició de Jairo. L'atacant arlequinat marcaria un 'hat-trick' (el tercer de penal) i encara podria haver anotat dos gols més si hagués resolt bé dues ocasions més gairebé imperdonables. "Estic molt content, però l'important al final eren els tres punts i em quedo amb el treball de tot l'equip", afirma satisfet Jairo.

En tot cas, va ser el gran protagonista d'una espectacular remuntada (5-2) que col·loca els de Ca n'Oriac a la quarta posició de la Primera Catalana. En vèncer a un rival directe com el Lloret i aprofitant les ensopegades de Palamós i Banyoles, els homes de Quico Díaz somien amb una tercera posició (ara a tres punts) que qui sap si podria donar l'opció de lluitar per l'ascens en cas de renúncies d'equips a final de temporada. Tot gràcies a la millor actuació del que portem de lliga. "Sens dubte ho ha estat. I més per les circumstàncies que s'han donat. La festa al vestidor està més que justificada", assegurava el migcampista Marc Martí.