En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Un instant del partit entre el Bàsquet Pia i la UE Montgat | Oriol Ferran Un instant del partit entre el Bàsquet Pia i la UE Montgat | Oriol Ferran
05.10.2021 13:05

Es resisteix la victòria pels equips sabadellencs a Copa Catalunya

Cap dels dos equips de la ciutat que juguen a la Copa Catalunya de bàsquet han pogut aconseguir encara la primera victòria de la temporada. Ni Club Natació Sabadell ni Bàsquet Pia han pogut estrenar-se en les dues primeres jornades de competició.

El Club Natació Sabadell va caure dissabte a Les Naus per 70-83 contra el CB Vilatorrada, els nedadors van pagar en excés la mala primera meitat que els va obligar a anar a remolc durant tot el partit. A la segona part, tot i millorar en joc i actitud, els sabadellencs no van poder salvar la distància al marcador. Dissabte (17.45h), el Club Natació tindrà una altra oportunitat a la pista del Reus Ploms Salle d'estrenar el caseller de victòries a la Copa Catalunya.

"Vam començar molt malament i després vam poder competir. Mai et planeges que puguis perdre el partit, però preferim perdre al principi de temporada"

"No hem pogut fer una pretemporada normal per falta d'efectius. Poc a poc anem recuperant gent i podem anar treballant i corregint errors"

Jonathan Ramírez, tècnic del Club Natació Sabadell

L'altre equip sabadellenc, el Bàsquet Pia, encara no ha guanyat tampoc aquesta temporada a Copa Catalunya. Els de Toni Mesa, que debutava en partit oficial al Pia Garden, van caure de manera clara contra la Unió Esportiva Montgat. Els maresmencs van sortir molt endollats i de seguida van posar terra pel mig al marcador, una distància que els del carrer Garcilaso no van ser capaços de recuperar. Als últims minuts els del Pia Garden van apropar-se al marcador, però no va ser suficient per batre un Montgat molt concentrat i molt efectiu en atac. Al final del partit 70-88 que significa la segona derrota en dues jornades a la Copa Catalunya. Diumenge (20h) provaran d'estrenar-se a la pista de la UE Mataró-Germans Homs.

"Estem treballant molt bé, hem fet un pas endavant, però no acabem de ser regulars"

"El primer parcial i la sensació de com s'ha acabat el primer quart penso que ens ha perjudicat tot el partit"