De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
Celebració d'un gol per part dels arlequinats | CES Celebració d'un gol per part dels arlequinats | CES
25.01.2022 16:45

Esbojarrada jornada a Segona Catalana: del triomf 5-6 del Sabadell 'B' al pòquer de Suárez amb el Can Rull

Victòria de les que poden marcar una temporada la que ha aconseguit el filial del Sabadell aquesta jornada. Els líders del grup 4 de Segona Catalana visitaven el camp del Berga i es van trobar amb un partit boig en tots els sentits. Del 0-3 favorable a la mitja hora, es va passar al 3-3 del descans. A la represa, dos gols més, van situar el 3-5 al marcador. Però el Berga va tornar a reaccionar i va empatar amb un gol en el minut 90. Ja en el temps afegit, va sorgir la figura de Jaume Piñol, qui va desfermar l'eufòria amb la diana que donava la victòria als arlequinats.

Cinc punts és l'avantatge que té el filial davant el Joanenc, el perseguidor més directe, mentre que més lluny queda el Castellar que es troba a nou punts. Precisament els vallesans seran els pròxims rivals del Sabadell 'B', en un duel que es disputarà dissabte (18:30h) a Olímpia.

"Vam mantenir la calma en tot moment, sabent que si hi havia relaxació podíem perdre. Al final és una victòria molt important per aconseguir l'objectiu"

"Independentment de la pròxima jornada, hem de guanyar tots els partits i intentar sumar en cada jornada"

Jaume Piñol, jugador del Sabadell 'B'

En el mateix grup 4, el Can Rull va aconseguir una gran victòria al camp del Calaf, on es van imposar per 2-6. El gran protagonista va ser el davanter Marc Suárez, autor d'un pòquer de gols que l'ha col·locat com el pitxitxi del grup amb 11 gols en 10 partits. La victòria serveix per mantenir l'equip a la zona tranquil·la de la classificació amb 20 punts. Els de la zona oest tenen partit aquest dijous (21h), on reben com a locals el Ripollet, recuperant un partit ajornat.

"Crec que hem fet el millor partit d'any. Serà difícil ser el pitxitxi però ho intentarem. La victòria ens dona tres punts vitals"

"Venim de Tercera Catalana i per ser el primer any estem molt contents. A casa som forts i com més amunt poguem estar, millor"

Marc Suárez, davanter del Can Rull RT

Per la seva part, el Tibidabo va tenir jornada de descans, però aquesta setmana, doble compromís per als de Torrer-romeu: primer visitant el Sallent aquest dimecres (20:30h); i després, rebent el Berga diumenge (12h).

I en el grup 5, la Sabadellenca va veure com la seva bona dinàmica es trencava de forma sorprenent. Els taronges van caure al camp del cuer, un Gramanet (2-1) que encara no havia guanyat en tota la primera volta. De totes maneres, els de José Antonio Moreno es troben en posicions de permanència abans de rebre el Masnou diumenge (11:30h).