De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Astals ha sumat una nova titularitat a Los Pajaritos | CES Astals ha sumat una nova titularitat a Los Pajaritos | CES
20.11.2022 15:01

Esbojarrat empat del Sabadell a Los Pajaritos del Numancia en el retorn a la competició (3-3)

Feia prop de sis anys i mig, des d’un desplaçament amb Miguel Álvarez al capdavant a Son Malferit, que no es veia un 3-3 al Centre d’Esports Sabadell. Es fa complicat explicar un partit que ha canviat de signe en fins a quatre ocasions i on els homes de Gabri Garcia han portat a la màxima expressió les seves virtuts, però també els seus defectes. Una remuntada en 10 minuts que ha quedat aigualida pel Numancia també amb massa rapidesa, però un empat que reflecteix els mèrits fets per uns i altres, amb 11 ocasions per banda a les porteries de Los Pajaritos.

Com ja va passar amb Alberto Fernández contra el Sanse, Gabri ha donat la titularitat a Moha Keita en el dia del seu retorn de la lesió. Mancebo i Pau Víctor han tingut les primeres ocasions del duel, però ha estat un exarlequinat, Dani Sánchez, qui ha obert la llauna abans del desè minut després d’una mala passada de Sergi Puig. Ell mateix ha recuperat la pilota, ha obert a banda i, malgrat que la defensa del Sabadell ha reclamat unes possibles mans de Rubén Mesa, ha rematat sol al segon pal.

La seqüència, en el 2-0 dels del nouvingut Iñaki Bea abans de la mitja hora de joc, ha estat gairebé calcada. Marc Vargas ha perdonat un mà a mà davant Ayesa i posteriorment, en un servei de porteria, Rubén Mesa ha pentinat la pilota tot sol i Mahicas només ha hagut de fer un barret davant la sortida de Puig. Tot i la millora de les últimes setmanes, massa fragilitat defensiva i cinquè desplaçament de sis rebent gol a la primera meitat. En quatre de sis, abans del quart d’hora.

El pas pels vestidors ha canviat la cara al partit, malgrat que la primera meitat havia estat igualada pel que fa a ocasions de perill d’uns i d’altres. Gabri ha retirat del camp Armando Corbalán —qui acabaria expulsat a la banqueta— i Moha Keita, i ha fet entrar Álex Sala i sobretot Christian Dieste. El davanter aragonès, gairebé inèdit en aquest inici, s’ha convertit en el gran protagonista obrint el camí de la remuntada. En qüestió de cinc minuts, ha finalitzat una pilota a l’espai deliciosa de Pau Víctor i ha transformat un penal per mans provocat per David Astals. Per si no n’hi hagués prou, just després, Alberto Fernández ha clavat una falta directa a l’escaire que ha significat el 2-3 i ha fet desfermar l’alegria.

Un estat de joia que únicament ha durat tres minuts. Malgrat la rauxa ofensiva de l’equip, no s’ha corregit la tendresa al darrere i, en una centrada lateral, Rubén Mesa ha rematat a plaer lliure de marca al segon pal. Una diana que ha deixat grogui l’equip de Gabri durant molts minuts. El Numancia ha recuperat domini territorial i ha tingut algunes accions a pilota aturada ben resoltes per Sergi Puig, però l’última gran ocasió del partit, en el temps de descompte, ha estat arlequinada: una nova falta des de la frontal que ha picat Morgado, Ayesa ha tret en dificultats i Álex Sala no ha pogut aprofitar el refús.

Al final, repartiment de punts just que tampoc treu massa de pobre a cap dels dos. Tant Sabadell com Numancia es queden fora del descens amb 14 punts. En el cas dels de Gabri, abans d’un altre duel directe contra la SD Logroñés dissabte que ve (16h) a la Nova Creu Alta per consumir el primer terç de la competició.

CD Numancia: Ayesa; San Emeterio, Román, Gorka Pérez, Dani Sánchez; Mancebo (Šimić, 60’), Arranz, Cotán (Jordi Tur, 54’), David González; Rubén Mesa i Mahicas (Moha, 60’)
CE Sabadell: Sergi Puig; Vargas (Gurdiel, 75’), Pelayo, Morgado, Vergés (Carrión, 75’); Armando, Altimira, Astals; Alberto Fernández (Álex Sala, 46’), Moha Keita (Dieste, 46’) i Pau Víctor
Gols: 1-0 (9’) Dani Sánchez. 2-0 (28’) Mahicas. 2-1 (53’) Dieste. 2-2 (58’) Dieste. 2-3 (64’) Alberto Fernández. 3-3 (67’) Rubén Mesa
Àrbitre: Alonso de Ena Wolf (col·legi aragonès). Ha amonestat el local Mahicas, San Emeterio, David González, Jordi Tur, Arranz i Fer Román, i els visitants Morgado i Carrión. Ha expulsat amb vermella directa a la banqueta el visitant Armando (81’)
Incidències: Partit corresponent a la dotzena jornada del grup 2 de la Primera Federació disputat a Los Pajaritos