De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Arthuro i Felipe Sanchón celebren el primer gol arlequinat | Sendy Dihör Arthuro i Felipe Sanchón celebren el primer gol arlequinat | Sendy Dihör
25.09.2017 17:01

Estrena i gol d'Arthuro amb la samarreta arlequinada

El davanter brasiler ha disputat aquest cap de setmana contra el Peralada-Girona B els primers minuts amb la samarreta arlequinada. Després de gairebé un mes de pretemporada en solitari, i amb la lliga ja en marxa, Arthuro s'estrenava a una convocatòria amb l'equip el passat cap de setmana, en el partit contra el Deportivo Aragón. El tècnic Toni Seligrat, però, no va creure oportú fer-lo debutar -les circumstàncies del partit tampoc van ajudar-. El duel contra el Peralada es presentava com l'oportunitat de debutar. Seligrat havia confessat en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que Arthuro estava en condicions de jugar. Dit i fet, al minut 59 de partit, el brasiler trepitjava per primera vegada en partit oficial la gespa de la Nova Creu Alta. Debut i gol. Arthuro va rematar de cap una gran assistència de Felipe Sanchón i posava el 2 a 1 al marcador. Un gol que donava el triomf momentani al Sabadell. A les acaballes del partit, però, un gol del filial gironí aigualia el debut del brasiler. Tot i això, el davanter centre es mostrava content amb el seu primer partit d'arlequinat, i confessava que "espero tenir més oportunitats d'acumular minuts i estar l'abans millor possible bé físicament", i sobre el partit afegia que "hem tingut bons moments de futbol, i en línies generals hem creat prou ocasions per guanyar. No ha pogut ser, però estem creixent com a equip", ha manifestat.

Toni Seligrat, per la seva banda, va reconèixer que el seu equip va anar de "més a menys al partit. M'ha agradat més la primera meitat. A la segona hem tret jugadors més ofensius, importants, però no ha sortit com volíem. Mèrit també del rival", ha explicat. Sobre les jugades que van significar els dos gols en contra, tots dos a la sortida d'un córner, el de Torrent va reconèixer que s'havien vist sorpresos malgrat que "havíem preparat marques especials per als dos golejadors, els dos centrals del Peralada, però ens han superat. Haurem de revisar què ha passat", ha resumit el tècnic. Tot i l'empat, Seligrat es mostrava optimista per la reacció de l'equip després de rebre el primer gol i remuntar, així com per no perdre per tercera setmana consecutiva.

Lesió de Josu Ozkoidi

En l'acció del primer gol del Sabadell -penal sobre el mateix Josu-, el davanter basc va patir una forta entrada al turmell de la cama esquerra que, malgrat que no li va impedir acabar el partit sobre el terreny de joc, el va fer sortir notablement coix de la Nova Creu Alta en finalitzar-lo. El club ha comunicat que Josu no pateix cap trencament, però sí una forta contusió. En els pròxims dies se li realitzaran més proves per saber l'abast real de la lesió, i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als partits següents.