De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
Felipe Sanchón celebra el gol de la victòria contra l'Atlètic Balears | Sandra Dihor Felipe Sanchón celebra el gol de la victòria contra l'Atlètic Balears | Sandra Dihor
09.10.2017 16:33

Felipe Sanchón, el pilar del Centre d'Esports en aquest inici de lliga

Si el partit de diumenge contra l'Atlètic Balears (1-0) ens deixa un protagonista destacat, aquest no és altre que el del golejador del partit: Felipe Sanchón. El petit davanter de Sant Boi va ser l'autor de l'únic gol del matx, que a la fi van suposar els tres punts per al conjunt arlequinat. I no va ser un gol qualsevol. Després de recuperar una pilota al mig del camp, Sanchón encara al porter Eulestia, del Balears, i amb tota la calma del món, li pica la pilota per sobre i el deixa amb el cul a terra. Un autèntic golàs que Felipe explica així: "és un gol bonic. Quan he arribat davant del porter ja tenia al cap que ell cauria a terra, així que he definit per dalt". Més enllà de la seva actuació personal, el santboià reconeix que la primera part de l'equip havia estat "impressionant", i afegia que "ens hem merescut fer el segon gol a la primera meitat i deixar el partit més sentenciat de cara a la segona. Aguantar el nivell de la primera part a la segona, era difícil", ha confessat.

Les xifres golejadores de Sanchón són espectaculars a hores d'ara de lliga. Màxim golejador de l'equip amb 5 dels 7 gols arlequinats, és avui dia el tercer màxim golejador de la categoria, només per darrere de Rafa Mir (València B) i Enric Gallego (Cornellà), tots dos amb 7 gols. La victòria contra el Balears es feia imprescindible, i l'ajustat 1 a 0, i el record dels últims partits que ha patit l'equip aquesta temporada amb minuts finals fatídics, feien témer una nova decepció. Sanchón admetia haver patit per la victòria final "tot i que hem estat bé en defensa i hem tret totes les pilotes que ens penjaven a l'àrea. Quan has tingut 'accidents', una mica de por al cos sempre tens, però avui hem demostrat que som un equip treballat. Ens ho mereixíem, i també el cos tècnic, que fa molt bona feina", ha apuntat. Els tres punts aconseguits gràcies al gol de Sanchón deixen a l'equip en vuitena posició a la classificació, amb 11 punts, a quatre de la zona d'ascens al play-off que ara marca el Lleida amb 15, i l'allunya a tres del play-out, que marca el Saguntino, el pròxim rival arlequinat, amb 8 punts. El pròxima partit del Sabadell serà dissabte, 14 d'octubre, contra l'Atlètico Saguntino a Morvedre.