De 19:30 a 20:00
De moment ni cinc
De 20:00 a 21:00
L'Espia de Mahler
Fotografia dels subcampions de Copa | RFEN Fotografia dels subcampions de Copa | RFEN
14.04.2024 12:40

La tercera tampoc és la bona: l'Astralpool, subcampió de la Copa del Rei (10-6)

No hi ha qui pugui fer ombra a l'Atlètic-Barceloneta. El conjunt mariner ha aixecat a Son Hugo la seva 12a Copa del Rei consecutiva, la tercera seguida contra un Astralpool Natació Sabadell que, malauradament, continua un graó per sota. Els de Quim Colet han anat a remolc des de l'inici i, tot i que a la represa s'han arribat a situar a un gol, no han tingut cap opció de provar una hipotètica remuntada.

Felipe Perrone i Kosta Averka han intercanviat els primers cops en superioritat, però ràpidament el Barceloneta ha obert forat amb els gols de l'ex del Club Bernat Sanahuja, Unai Biel i Roger Tahull des de la boia. L'encert d'Alberto Barroso en home de més mantenia amb vida el conjunt sabadellenc al descans amb el 5-3

Amb un gol ràpid d'Averka, l'Astralpool s'ha situat a un a l'inici del tercer parcial, però Alberto Munárriz ha agafat les regnes de l'atac del conjunt mariner i amb tres dianes, una d'elles amb un punt de fortuna perquè se l'ha acabat introduint Edu Lorrio, ha posat el màxim avantatge amb el 9-5. L'últim quart ja no ha tingut massa història, amb un penal fallat per part de Sanahuja i els últims gols de Perrone i Fynn Schütze.

CN Atlètic-Barceloneta: Aguirre, Famera, Sanahuja (1), Munárriz (3), De Toro, Larumbe, Pavillard (1), Paul, Zović, Tahull (2), Perrone (2), Biel (1), A. Bustos i Porter
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Bonet, Asensio, Schütze (1), Vidović, Valera, Barroso (2), Van Ijperen, Averka (3), Pérez, Mallarach, J.Bustos i Teclas
Àrbitres: Álex Márquez, Pau Segurana
Parcials: 3-1 / 2-2 / 4-2 / 1-1