De 21:00 a 23:00
Can Rull i Sabadell Nord al derbi d'aquesta temporada | Roger Benet Can Rull i Sabadell Nord al derbi d'aquesta temporada | Roger Benet
21.12.2022 18:29

Final d'any sense victòria pels equips sabadellencs de 2a Catalana

A Segona Catalana, cap dels tres equips sabadellencs ha sigut capaç de sumar la victòria a l'última jornada abans de l'aturada nadalenca. El Can Rull ha sigut l'únic conjunt capaç d'aconseguir un punt, i de fet bastant meritori Els de l'oest de la ciutat va treure un 2-2 tirant d'èpica, amb un gol al minut 89 que els permet emportar-se un punt fora de casa davant del primer de la lliga, el San Juan de Montcada, posicionat a deu punts per sobre d'ells.

"Sempre anem a buscar la victòria, però sent realistes, ens enfrontàvem a un equip superior"

José García 'Numosky, entrenador del Can Rull RT

Al Sabadell Nord cada cop se li complica més la classificació. El diumenge no va ser capaç de guanyar al camp de l'últim classificat, el San Lorenzo i ja són tres els partits que no sumen els 3 punts. El duel va estar empatat fins al minut 89 on, un gol d'Eric Tompkins, va acabar decantant el matx a favor dels locals. Ara el Sabadell Nord se situa 7è a la classificació, amb 10 punts, lluny de la part alta de la taula.

"La derrota va fer mal, perquè a la primera part vam ser superiors i podríem haver marcat  2 o 3 gols més"

David Campuzano, tècnic del Sabadell Nord

El que tampoc va ser capaç de treure cap punt va ser el Tibidabo, que va perdre per un ampli 4-1 contra el Ripollet, gràcies a l'actuació de Falaye Camara que va marcar un hat-trick. L'equip de Torre Romeu ha baixat una posició a la classificació, superat pel mateix Ripollet que ara ocupa la 4a posició gràcies a la victòria.

És una lliga molt competitiva i qualsevol equip et pot guanyar. És difícil mantenir la regularitat.

Toni Sallés, entrenador del Tibidabo Torre-Romeu

Toni Sallés parlant amb un jugador en un partit al Municipal de Torre Romeu | Adrián Arroyo