Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Salt inicial del partit disputat a Cabrera | @CESantNicolau Salt inicial del partit disputat a Cabrera | @CESantNicolau
29.05.2019 13:14

Forçar el tercer partit o el descens: els dos escenaris del Sant Nicolau contra el Cabrera

El Club Esportiu Sant Nicolau no té marge d'error si vol evitar el seu segon descens de categoria consecutiu, que s'uniria a la renúncia a EBA d'ara fa un parell d'anys. El conjunt grana es troba contra les cordes després de perdre el primer partit del playoff de permanència a Primera Catalana a la pista del Cabrera (63-58). Un parcial desfavorable de sortida d'11-0 va fer que els col·legials anessin durant tot el partit a remolc, perjudicats pel desencert des de la línia de tres punts (4/32) i des del tir lliure (10/21). "Vam sortir bloquejats: set minuts sense ficar una cistella. En aquesta vida mai pots dir que no es tornarà a repetir el mateix, però l'estadística va ser tan negativa ofensivament...", es lamenta el tècnic Andreu Cervera. Tot i això, el Sant Nicolau va convertir un 58-44 a sis minuts per al final en un 59-58 en el darrer minut, insuficient per acabar de capgirar el marcador.

Això converteix el segon assalt d'aquest diumenge (17:45h) en un partit a vida o mort. Als grana només els val la victòria per forçar el tercer i definitiu enfrontament que es disputaria una setmana més tard, novament, a la pista del Cabrera. "Jo he fet el símil amb els jugadors que això és com un partit de tennis. Hem perdut el primer set i, si volem seguir en el torneig, hem de guanyar els dos següents", indica Cervera. El tècnic del Sant Nicolau també ha apel·lat al factor del carrer Jardí per allargar l'eliminatòria i seguir amb opcions de continuar per segon any consecutiu a Primera Catalana: "No tinc cap dubte que aquest diumenge tota la gent pressionarà i estarà a favor nostre".