De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
El Sabadell 'B' duia tres victòries consecutives | CES El Sabadell 'B' duia tres victòries consecutives | CES
27.03.2023 16:24

Frenada en sec la progressió del Sabadell 'B' amb la derrota contra el líder Mollerussa

Si ja era difícil, ara s'ha convertit en una gesta impossible. El filial del Centre d'Esports ha dit adeu a les opcions que encara tenia de lluita pel lideratge del grup 2 de Primera Catalana amb la derrota (1-2) contra el líder, el Mollerussa, que s'escapa ja a 14 punts. Amb l'ascens a Tercera Federació gairebé descartat, ara els de Marc Nomen se centraran a continuar a la zona alta per pujar a la nova Superlliga Catalana.

Els arlequinats, que venien d'encadenar tres triomfs seguits molt convincents, es van mostrar ben competitius, però el marcador al descans era de 0-0. Tot es va començar a tòrcer, però, a l'inici de la segona, amb la diana que obria la llauna del Mollerussa. Piti Belmonte va empatar després, però les coses es van tornar a complicar amb l'expulsió per doble amonestació de Nacho Bonet. Pocs instants després, Adrián Felis donava els tres punts als visitants amb el seu doblet.

El Sabadell 'B' continua quart amb un coixí de quatre punts per mantenir-se a la zona d'ascens directe a Superlliga Catalana, però es troba immers en un dur tram de calendari. Diumenge (12h), els de Marc Nomen visiten l'equip que tenen per sobre, el Rubí. Els 11 partits que s'han jugat a Can Rosés aquesta temporada han acabat amb victòria local.

"Orgullós de l'equip i del seu treball. Amb 11 contra 11 no han estat superiors a nosaltres i, veient la primera part, crec que és un resultat injust que està condicionat per l'expulsió"

Marc Nomen, tècnic del Sabadell 'B'

"Hem fet un gran partit, amb ocasions clares a l'inici, però dos errors ens han penalitzat"