De 19:00 a 20:00
Quimèric
Màxima alegria en els jugadors i cos tècnic de l'OAR Gràcia | Sergi Park Màxima alegria en els jugadors i cos tècnic de l'OAR Gràcia | Sergi Park
01.02.2020 20:32

Gloriós OAR Gràcia: guanya el derbi (32-23) i amenaça el Sant Quirze a la classificació

Ni en el millor dels somnis es contemplava un resultat com el d'avui, però l'OAR Gràcia, amb una actuació memorable, s'ha endut el derbi contra el Sant Quirze (32-23). Nou gols de diferència. Fi a la ratxa de nou duels contra els quirzetencs sense guanyar. Consolidació de la tercera plaça i es retalla a cinc punts la distància amb els llocs de fases d'ascens, marcat precisament per l'equip que ha sortit escaldat del carrer Boccaccio. Average recuperat. Què més es pot demanar?

Tocant de peus a terra, la realitat indica que encara existeix una diferència considerable per assaltar el segon lloc en una Primera Nacional on els de dalt fallen molt poc i on és molt difícil que els graciencs facin un ple de triomfs en el que resta de campanya. Però el dret a somiar se l'ha guanyat avui el conjunt dirigit per Gerard Gomis i Cesc Borrell amb una segona part per al record. Al descans, màxima igualtat (15-15) i amb l'atac dels graciencs un pèl bloquejat per la fèrria defensa visitant. El braç amenaçador per passivitat s'ha alçat en més d'una ocasió.

Tot ha volat pels aires a la represa. Pol Torras, els germans Correro, Arnau Xerta i la resta han fet la feina al davant. El que més castigat ha sortit avui ha estat el porter del Gràcia Enric González però no pels gols encaixats, sinó pels cops de pilota rebuts en tot el seu cos durant tota la segona part. Aturada rere aturada, l'OAR s'ho ha cregut i la distància no ha fet més que créixer. El Sant Quirze, ja a la desesperada, se l'ha jugat sense porter sense pensar la importància que pot tenir l'average (victòria quirzetenca per 32-27 en la primera volta). Continua sent difícil, però avui, un autèntic cop de Gràcia.