En directe: De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
A continuació:
De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
Les actuacions han tingut un pressupost de 800.000 euros | Roger Benet Les actuacions han tingut un pressupost de 800.000 euros | Roger Benet
17.02.2024 9:11

Oberta la plaça entre els carrers Illa i Estació al lateral de la Gran Via

L'Ajuntament ha retirat les tanques que evitaven l'accés a la nova plaça ubicada entre els carrers Illa i Estació, al centre, i a tocar de la Gran Via. El consistori ha substituït l'anterior aparcament de zona blava per un espai obert que, segons han explicat, permet reduir el volum de vehicles en superfície i redueix l'efecte illa de calor. Les actuacions han tingut un pressupost de prop de 800.000 euros i s'emmarquen dins del programa de Transformació Gran Via Ripoll.
 

"Aquesta nova plaça és un nou espai pacificat que incorpora nou mobiliari, arbres i una zona verda on abans hi havia una zona d'aparcament"

"L'actuació millora la qualitat de vida de la gent que viu a l'entorn amb l'objectiu de pacificar aquests espais i de fer aquestes zones més agradables d'estada i de passeig al voltant de la Gran Via"

Lluís Matas, tinent d'alcaldessa i regidor de Transformació Gran Via Ripoll


Les actuacions en els entorns més pròxims a la Gran Via continuen en marxa i actualment s'està treballant entorn del carrer Quevedo, a Covadonga, del carrer del Sol, al centre, el carrer Ribé, entre l'avinguda Matadepera i la plaça Espanya, i al carrer Forrellad, entre plaça Espanya i la carretera de Prats. El programa Gran Via Ripoll, però, també treballa en les actuacions a la plaça Mossèn Geis, a la plaça del Treball, a la Ronda Orient i a la Casa Duran.