De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
La plantilla de l'Industrias aixeca el trofeu al Pavelló Nord | Pau Vituri La plantilla de l'Industrias aixeca el trofeu al Pavelló Nord | Pau Vituri
12.09.2019 0:02

Industrias i Penya Esplugues aixequen la Copa Catalunya en un Pavelló Nord ple a vessar

Sabadell ha tornat a demostrar que respira futbol sala pels quatre costats i que respon a les grans cites al Pavelló Nord. Ho va fer amb l'Escola Pia-Barça de Copa del Rei, també en l'amistós Catalunya-Brasil, i durant dos dies s'ha omplert de gom a gom per vibrar amb la Copa Catalunya d'aquest esport. I més, amb desenllaços com el d'avui. L'Industrias Santa Coloma ha estat capaç de plantar-li cara a tot un Barça per trencar sis anys d'hegemonia blaugrana en aquesta competició i provocar el deliri dels aficionats colomencs presents a la ciutat amb el segon trofeu de la seva història.

No ho han tingut fàcil, això sí. Dyego ha obert el marcador passat el cinquè minut rematant un servei de banda. Dos minuts més tard, Bruno Petry igualava de penal i, a cinc per arribar al descans, Àlex Verdejo capgirava definitivament el marcador. El porter colomenc Miquel Feixas, ex del Barça, s'ha convertit en l'heroi del segon temps. Ha estat Aicardo qui, després de molts intents, aconseguia l'empat a menys de vuit minuts per al final. Tot i aquest cop moral, l'Industrias s'ha refet a la perfecció amb dos gols en menys d'un minut obra de Cardona i Well. El 4-3 definitiu que ha situat Rivillos a 1:01 de la botzina del final de partit s'ha quedat en una simple anècdota.

Els jugadors colomencs han corregut per celebrar el títol amb els seus | Pau Vituri

La diada del futbol sala català ha començat amb la final femenina que enfrontava el vigent campió, el Penya Esplugues de Primera Divisió, ara fusionat amb l'exsabadellenc Femisport, amb l'Eixample de Segona. Menys de vuit minuts han trigat les del Baix Llobregat, mitjançant Cèlia, a trencar el mur defensiu de les barcelonines, que han vist com el segon gol, obra d'Arantxa, arribava poc després. Amb el cadenat trencat, el Penya Esplugues no ha tingut problemes per acabar golejant per 0-4 i aixecar la seva quarta Copa Catalunya consecutiva.

Les jugadores del Penya Esplugues, també amb el trofeu
Les jugadores del Penya Esplugues, també amb el trofeu | Pau Vituri

Soteras: "Intentarem portar més coses a Sabadell"

Encara en calent, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, feia un balanç positiu als micròfons de Ràdio Sabadell: "Ha estat un molt bon partit de futbol sala entre dos grans equips. És la festa del futbol sala català i estic molt content per haver-la fet a Sabadell, a casa meva". Anant un punt més enllà, i vist l'èxit de públic, Soteras no descarta portar més esdeveniments de la FCF a la ciutat: "L'important és que Sabadell té aquest marc incomparable com és el Pavelló Nord. Nosaltres vam portar la selecció catalana i ara portem la final de la Copa Catalunya. Com Sabadell ens tracta molt bé, intentarem portar més coses".

Soteras, acompanyat a l'esquerra pel president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la regidora Laura Reyes | Pau Vituri