De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
De 21:00 a 23:00
Connectats (R)
Aarón Rey, encarant un rival | Críspulo Díaz Aarón Rey, encarant un rival | Críspulo Díaz
09.10.2021 22:17

Inexplicable derrota d’un Sabadell que segueix sense donar amb la tecla del gol a Tarragona (1-0)

Difícil, molt difícil d’explicar. El Centre d’Esports Sabadell ha perdut a Tarragona un d’aquells partits que es guanyen nou de cada deu cops. Però avui no tocava fer-ho. I el principal motiu és el mateix de les anteriors sis jornades: perquè el problema amb el gol ja és un mal endèmic. Només dos a favor en set partits. L’equip d’Antonio Hidalgo les ha tingut de tots els colors. Per quantitat i per claredat. Però el Nàstic, inferior en el joc durant una hora, n’ha tingut prou amb una diana de Fran Carbia per assegurar-se el quart triomf en quatre partits al Nou Estadi.

L’inici de partit ha estat un monòleg arlequinat. Només començar, Dani Sánchez ha avisat amb un xut creuat entrant per banda esquerra. Poc després, Néstor Querol ha fallat una ocasió imperdonable després de quedar-se tot sol davant Manu García i Aarón Rey ha posat a prova el porter del Nàstic amb un xut des de la frontal. L’acció ofensiva s’ha calmat per moments, però el Sabadell encara ha tingut una altra gran ocasió abans del descans. El mateix Néstor ha rematat gairebé a porteria buida una centrada per banda dreta d'Aarón Rey, però Manu García ha tret la pilota sobre la mateixa línia.

Era absolutament surrealista que el Sabadell marxés a vestidors en el descans amb un empat sense gols. Però és que la situació s’ha agreujat al quart d’hora de joc de la segona part. En un minut, el Sabadell ha passat del possible 1-0 en una nova acció imperdonable d’Aarón Rey davant Manu García, al 0-1 de Fran Carbia. L’ex del Reus, que acabava d’ingressar en el terreny de joc, s’ha anticipat a la marca d’Óscar Rubio per rematar de cap a boca de canó. I, a partir d’aquí, se li ha fet de nit, al conjunt arlequinat. Com el dia del Villarreal ‘B’, atacar el mur grana ha estat una missió impossible. Alguna acció aïllada d’Altimira i de Guillem Molina, i res més.

El quatre de 18 passa a ser un quatre de 21 punts possibles. Una situació absolutament alarmant que deixa el Sabadell enfonsat a la classificació del grup 2 de la Primera RFEF. L’equip d’Hidalgo haurà de seguir persistint per tal que, d’una vegada per totes, arribin els gols i de retruc les victòries. Vuitè intent, divendres (19h) a la Nova Creu Alta contra l’Atlético Sanluqueño.

FITXA TÈCNICA
Nàstic de Tarragona: Manu García; Pol Domingo, Quintanilla, Aythami, Joan Oriol; Robert Simón, Ribelles, Pedro del Campo (Fullana, 83’), Nil Jiménez (Bonilla, 59’); Pedro Martín (Fran Carbia, 53’), Pablo Fernández (Pol Prats, 83’)
CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio (Muguruza, 72’), Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Aguza (Altimira, 76’), Boniquet; Alfred Planas (Jacobo, 64’), Aarón Rey, Néstor Querol (Gabarre, 72’); Kaxe (Ezzarfani, 64’)
Gols: 1-0 (61’) Fran Carbia
Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Manu García i Pablo Fernández, i els visitants Aguza i Ignasi Salafranca, membre del cos tècnic. Ha expulsat amb vermella directa el delegat del Sabadell, Miguel Ángel Rodríguez (85')
Incidències: Partit corresponent a la setena jornada del grup 2 de la Primera RFEF disputat al Nou Estadi de Tarragona