En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Quatre pilotes que il·lustren els quatre gols de Juan Hernández | Roger Benet Quatre pilotes que il·lustren els quatre gols de Juan Hernández | Roger Benet
09.02.2021 20:43

Juan Hernández: "Sempre m'he caracteritzat per tenir gol, però com més content estic és ajudant a l'equip"

Juan Hernández és un dels noms del moment al Centre d'Esports Sabadell. Seu va ser el gol que va significar el 2-2 a Almería i també el de diumenge a Las Palmas que va valer tres punts d'or. Un gol que va arribar quan només duia cinc minuts sobre el terreny de joc i que va tenir dedicatòria cap a l'altre murcià de la plantilla, Grego Sierra. "Ho havíem parlat perquè tenim molt bona relació i ell em va dir que marcaria, així que li vaig dedicar a ell", ha explicat a l'Hotel Suís.

L'atacant cedit pel Celta s'ha situat com a 'pitxitxi' de l'equip empatat a quatre gols amb Stoichkov. La seva ràtio, però, és amb escreix la millor de l'equip: un gol cada 205 minuts, gairebé la meitat que la del gadità (385) o la de Néstor Querol (353). "Jo sempre m'he caracteritzat per tenir facilitat per al gol. Al principi es resistia una mica, però jo ajudant a l'equip és com més content estic", ha assegurat el dia en què ha estat nominat com a MVP de la jornada 24.