Fils de ciutat (R)
De 07:00 a 08:00
De 08:00 a 10:00
Notícies Matí
Alex Bowen Olympiacos Alex Bowen, defensat per dos jugadors de l'Olympiacos | CNS
16.10.2024 20:38

KEIO CN Sabadell 8-15 Olympiacos: vendaval grec a Can Llong

L'Olympiacos ha despertat a Can Llong. Després de deixar algun dubte en l'estrena victoriosa als penals contra el Primorac, un dels favorits per aixecar la Champions League ha fet gala del seu infinit potencial contra l'Astralpool Natació Sabadell. I tot això, sense figures com Gergő Zalánki o Luka Lončar. L'equip de Quim Colet ha somiat amb una possible gesta durant bona part de la primera meitat, però els grecs han premut l'accelerador a partir del tercer quart i no hi ha hagut més història. Pronòstics complerts i la primera posició del grup D canvia d'amo. El Club, no obstant això, és segon empatat a tres punts amb el Savona, gràcies al clar triomf dels italians a Montenegro (12-18).

Tot i que Giannis Fountoulis ha inaugurat el marcador de penal, l'inici de partit dels de Colet ha estat per emmarcar. Especialment, gràcies a una defensa coral: tancats en 'M', amb constant vigilància als boies rivals... i quan han entrat en joc els locals, l'atac ha rutllat. Òscar Asensio ha estrenat el compte del Natació Sabadell i, en l'últim minut del primer quart, Javi Bustos i Fran Valera han situat un 3-1 que convidava a la il·lusió.

Reacció fulminant de l'Olympiacos

En el segon parcial també imperava la igualtat, fins que els d'Hrvoje Koljanin han encadenat un 0-4 en un tancar i obrir d'ulls que ha capgirat el marcador mentre el KEIO es mostrava imprecís en les superioritats. A més, Alberto Barroso ha fallat un penal que podria haver retallat diferències abans del descans. Això ha passat a la represa. Però cada vegada que el Club marcava el 4-5, el 5-6 o el 6-7, la resposta grega era fulgurant. A partir d'aquí, l'atac local s'ha descontrolat, això propiciava contraatacs massa senzills de l'Olympiacos i, barrejat amb alguna decisió polèmica com un penal acompanyat amb la tercera expulsió de Barroso, la muntanya s'ha fet impossible d'escalar.

De fet, els tres penals seguits que han marcat Fountoulis i Dinos Genidounias han fet pujar el 6-11 al final del tercer quart que deixava el partit sentenciat. A l'altre extrem, Manos Zerdevas ho aturava pràcticament tot. Els últims minuts s'han fet eterns amb un problema amb el videomarcador i el Natació Sabadell ha abaixat els braços del tot. Pròxima estació, d'aquí a dues setmanes (30 d'octubre) a Kotor per tancar la primera volta. Un partit clau per alimentar les aspiracions d'accedir a la següent ronda d'aquesta Champions.

KEIO CN Sabadell: Lorrio, Bowen, Asensio (1), Schütze (1), Bonet, Valera (3), Barroso, Renzuto, Averka (1), Pérez, Corres, Bustos (2) i Teclas
Olympiacos SFP: Zerdevas, Pouros, Gkillas, Genidounias (5), Fountoulis (3), Dimou (2), Buslje (1), Alafragkis, Kakaris (1), Nikolaidis (2), Papanastasiou (1) i Tzortzatos
Parcials: 3-1 / 0-4 / 3-6 / 2-4
Àrbitres: Peris (CRO), Sap (NED)