De 20:00 a 21:00
El Girona B es va mostrar molt superior al Sabadell Nord | @SabadellNord El Girona B es va mostrar molt superior al Sabadell Nord | @SabadellNord
01.10.2018 14:51

La bona dinàmica del Sabadell Nord s'esfuma davant un Girona B molt superior

El Sabadell Nord no va tenir un bon cap de setmana després de ser golejat pel Girona B (0-4) a Ca n'Oriac. El conjunt sabadellenc va sortir de la bona dinàmica que portada, ja que fins dissabte acumulava tres setmanes sense caure derrotat, amb una victòria i dos empats. "És un equip d'una altra lliga. És un Tercera Divisió de la part alta de la taula jugant a Primera Catalana. Competir amb jugadors de la talla de Jaume Santos, Oriol Santos, Mugurta i Montero en aquesta categoria, avui dia, ens ve una mica gran", apunta Quico Díaz, tècnic del Sabadell Nord. L'entrenador local admet que el planter del quadre gironí és molt superior al de la resta d'equips de la categoria, així com el gran candidat a pujar de divisió. El tècnic de la zona nord, però, valora la part positiva del partit contra el conjunt gironí. "D'aquests partits sempre has de treure lectures positives. La nostra és que l'equip ha donat la cara durant seixanta minuts. Quan davant tens un rival molt superior, no hi ha més remei que felicitar els teus homes", explica Díaz amb la confiança que els seus jugadors es recuperin aviat d'aquesta ensopegada.

Una golejada que, en part, es pot entendre per la poca profunditat i la falta d'efectivitat de cara a porteria que els futbolistes arlequinats estan tenint en aquest inici de lliga. A la primera part van aguantar molt bé, marxant al descans perdent per un sol gol. Malgrat que, al segons temps, els blanc-i-vermells van desnivellar el duel a favor seu amb 3 gols més. "La veritat és que no estem contents. Ens agradaria tenir en el nostre caseller algun gol més, però seguirem treballant especialment en la definició. Tenim això com un tema pendent", admet el mateix Díaz sobre el gran nombre d'ocasions que han desaprofitat en les primeres cinc jornades de competició. El conjunt arlequinat tindrà l'oportunitat de refer-se d'aquesta derrota el pròxim diumenge, a les 16 hores, quan visiti a la Jonquera. El rival fronterer té quatre punts a la classificació, un menys que els de la Zona Nord.