De 02:00 a 03:00
Iván Tébar, disputant una pilota en el duel contra la Damm | CF Damm Iván Tébar, disputant una pilota en el duel contra la Damm | CF Damm
02.11.2021 15:54

La Damm acaba amb la gran ratxa del Sabadell juvenil

Octubre ha acabat amb derrota per al Sabadell juvenil. Després de cinc victòries consecutives, l'equip de Marc Nomen no va poder afegir un nou capítol a un brillant mes de competició. En el sempre complicat de la Damm, els arlequinats van cedir per 3-1 en un enfrontament marcat, especialment, pels últims 20 minuts de joc.

Va ser en aquest tram final quan es van marcar tots els gols. En un tancar i obrir d'ulls, els cervesers es van posar 2-0 amunt. Un resultat que semblava haver deixat estabornit el Centre d'Esports, però lluny de rendir-se, va retallar distàncies mitjantçant l'autor del gol del triomf la setmana passada contra el Lleida, Jose Català. L'equip sabadellenc va fregar l'empat en una rematada de cap franca que inexplicablement no va trobar el camí de la porteria abans que els locals, de penal i amb el Sabadell bolcat en atac, sentenciessin el partit. El Juvenil 'A' arlequinat es queda quart al grup 3 de Divisió d'Honor amb 18 punts després d'una jornada en la qual només ha guanyat el líder Espanyol (24 punts) d'entre els quatre primers. Pròxim test, dissabte a Olímpia contra el cinquè, el Girona.

"Fins que ens fan el primer gol no tenen gaires més ocasions, però ens marquen dos seguits. Després reaccionem bé i tenim un remat de cap dins l'àrea petita que surt fora. Tirant més de cor que amb el cap, al final fem un penal i aquí acaba el partit"

"Continuar una ratxa tan llarga era molt complicat, perquè tard o d'hora has de caure, però volíem la victòria i la vam lluitar molt. Era un camp difícil i contra un gran equip i el més just hauria estat que haguéssim puntuat"