De 13:00 a 14:00
Hotel Suís
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
La Damm, com el curs passat, ha tornat a guanyar a Olímpia | Críspulo Díaz La Damm, com el curs passat, ha tornat a guanyar a Olímpia | Críspulo Díaz
03.09.2022 22:33

La Damm i els onze metres amarguen l'estrena de temporada del Sabadell juvenil

La Divisió d'Honor juvenil ha donat el tret de sortida coincidint amb Festa Major... però no hi haurà motiu de celebració avui per al Centre d'Esports. El Juvenil 'A' arlequinat, com la temporada passada, s'ha tornat a topar amb una Damm més encertada i ha caigut (1-2) a Olímpia en l'estrena de la temporada.

Un partit més aviat estrany i en el qual els penals han acabat dictaminant sentència. Abans del quart d'hora, ja se n'havien produït dos. El primer, a favor dels cervesers, en una acció més que discutible que en tot cas ha significat el 0-1. Pocs instants després, eren els de Marc Nomen els que gaudien un llançament des dels onze metres. Tot i que el xut d'Ian Martínez l'ha parat en primera instància el porter visitant, el punta ha reaccionat a temps per caçar la pilota i restablir la igualada.

Marcador equilibrat i la resta de la primera part, amb poques ocasions de perill, també. Duel competit fins al descans, però a la segona part, el Sabadell ha estat molt poc fi i la Damm ha estat qui ha arribat amb més insistència a la porteria d'Oriol Ciurans. Tot i treure alguna gran mà, res ha pogut fer el porter local en el tercer penal de l'enfrontament ja en el tram final. Aquest, sense discussió, en un contraatac que ha agafat despullat al darrere al Sabadell i que ha acabat sent decisiu. Amarg regust, doncs, per començar el curs per al Juvenil 'A' arlequinat.