En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Sergi Estrada, autor del gol arlequinat, no va poder evitar la derrota del seu equip | Joan Blanch Sergi Estrada, autor del gol arlequinat, no va poder evitar la derrota del seu equip | Joan Blanch
07.05.2018 17:04

La derrota contra el líder complica la vida al Sabadell B

El Sabadell B torna a estar en situació de perill a la Primera Catalana. Els de Carlos López van plantar cara al líder i futur campió de la categoria, la Fundació Gramenet, però finalment van caure per 1 a 2. Una situació que deixa al filial arlequinat amb l'obligació de guanyar la setmana que ve a Cardedeu en un duel directe per a la permanència a la categoria. Els sabadellencs van ser millors a la primera part, van dominar la pilota, van disposar d'oportunitats, però no van poder marcar. L'actuació del porter rival va ser molt destacable al llarg del partit, però sobretot en aquests primers 45 minuts. Els visitants es van avançar a la segona i Sergi Estrada, un cop més, va empatar pels de Carlos López a 17 minuts pel final. Aquest és el 16è gol del davanter sabadellenc, el que el situa al top-3 de la taula de golejadors. Ara bé, quan millor estaven els arlequinats va arribar un autèntic golàs des del mig del camp dels visitants que va significar l'1 a 2. Una derrota que fa mal i que deixa al filial del Sabadell fregant les posicions de descens de la Primera Catalana.

"A la primera meitat hem estat superiors. Potser no tant en el joc, però sí en oportunitats de gol. La segona ha sigut més seva, però sap greu perdre un punt que gairebé ja el teníem per al nostre objectiu", apunta López. Amb tot, el tècnic dels arlequinats considera que el més important és que el seu equip arriba a les tres últimes jornades, depenent d'ell mateix: "Passi el que passi, encara depèn de nosaltres. La pròxima jornada tenim un duel directe contra el Cardedeu, i aquell partit val més de tres punts". López també reconeix que la derrota és una llàstima perquè sumar un punt contra la Fundació Gramenet "era positiu". Un partit clau el que afrontaran els dos conjunts vallesans a només 3 jornades pel final de campionat. Un Cardedeu que es troba en posicions de descens i que rebrà al Sabadell B, diumenge a les 12h del matí.