L'Espia de Mahler
Imatge de l'onze inicial a Manlleu | @SabadellNord Imatge de l'onze inicial a Manlleu | @SabadellNord
25.03.2019 13:57

La falta d'encert condemna un Sabadell Nord que s'allunya de la tercera plaça

El Sabadell Nord no va saber aprofitar les ocasions creades en la seva visita a Manlleu (1-0) i ha baixat a la cinquena plaça de Primera Catalana. El partit va destacar per la igualtat que van mostrar ambdós equips. La primera part no va tenir un dominador clar, però els locals van avançar-se després d'un golàs de Martí Soler en el minut 32' des de fora de l'àrea. No obstant això, els arlequinats no es van desmoralitzar i van buscar l'empat. A la segona meitat, els de Quico Díaz van gaudir d'oportunitats per posar la igualada en el marcador, especialment un mà a mà de Dani Muela, però no es van mostrar efectius i el resultat no va canviar. Per tant, el Sabadell Nord s'allunya del seu proper rival a la lliga, el Palamós, tercer classificat amb sis punts més que el conjunt de Ca n'Oriac. Respecte a la recent derrota, el capità Josep Piñol creu que ha estat immerescuda: "Sabíem que seria difícil, ells jugaven al seu camp i la gent allà pressiona molt, però hem jugat de tu a tu. Després que ens marquessin des de 30 metres hem seguit competint. Hem fet de tot per intentar sumar, inclús hem canviat el sistema, però hem marxat amb zero punts"

Tot i que l'equip de Quico Díaz es trobi a la zona alta de la classificació, la distància amb el descens és de vuit punts, fet que demostra la igualtat màxima que hi ha en aquesta divisió. Els arlequinats porten una trajectòria excel·lent a casa, obtenint 28 punts sobre 39 possibles, però millorable com a visitants, on només han aconseguit dues victòries en 13 partits. "Guanyar fora de casa és la nostra assignatura pendent", assegura Piñol. A la vegada, el migcampista del Sabadell Nord té clar quin és l'objectiu principal, tot i que poden tornar-se a apropar aquest diumenge (11:30h) a la tercera plaça: "Hem de seguir a la mateixa línia per acabar d'assegurar la permanència, ara tothom s'està jugant molt i no ens podem relaxar"