De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
'Guru' i Víctor han fallat les dues grans ocasions del Sabadell | CES 'Guru' i Víctor han fallat les dues grans ocasions del Sabadell | CES
28.11.2020 19:16

La història es repeteix: el Sabadell, condemnat a última hora contra el Fuenlabrada (1-2)

És difícil d’explicar, però passen les jornades i el desenllaç continua repetint-se al Centre d’Esports Sabadell. Avui ha estat en el 87’. Un gol en pròpia porteria i una nova i cruel derrota. I ja en van vuit d'aquest estil aquesta temporada. L'equip s'ha tornat a deixar un altre punt pel camí que tenia pràcticament lligat contra el Fuenlabrada. Un conjunt, el de José Ramón Sandoval, que ha sortit amb una clara vocació ofensiva —especialment a la primera meitat— damunt l'excessivament mullada gespa de la Nova Creu Alta. 20 rematades dels madrilenys. La meitat n'han fet els homes d'Antonio Hidalgo que, no obstant això, han perdonat en moments clau de l'enfrontament.

Un partit frenètic, amb vuit canvis per banda respecte a l'última jornada. D'entrada, el gol més matiner de la temporada. No s'havien complert ni dos minuts quan Pierre Cornud ha servit una falta des del mig del camp, Juan Ibiza ha perllongat la pilota i Diéguez se l'ha introduït a la seva pròpia porteria. Un raig de llum en una tarda grisa. Però el Fuenlabrada tenia clar què venia a fer en la seva primera visita a la Nova Creu Alta. Amb molta verticalitat arribava el perill. Kanté ha estat el primer a avisar amb dos uns contra uns que han salvat primer Ian Mackay i després el mateix Cornud sota pals.

La tercera ha estat la bona. Una gardela de falta directa des del vèrtex de l'àrea que Mula ha col·locat a l'escaire més allunyat de la porteria de Mackay. Abans havia tingut el Sabadell el 2-0 a les botes d'un Víctor Garcia a qui li han faltat pocs centímetres per definir en el mà a mà amb Pol Freixanet. De mica en mica s'anava pausant l'enfrontament, tot i que el Fuenlabrada no deixava d'ofegar el conjunt arlequinat i no dubtava a sortir en tromba. El més destacat del que restava de primer acte, un xut d'Iban Salvador, un corcó en tots els sentits, des de la frontal.

La segona part seria més equilibrada. El Sabadell començava a trenar les possessions llargues que no havia estat capaç de fer en 45 minuts. La primera, una centrada de Víctor Garcia a la qual no arribava Édgar per ben poc. Kanté responia colant-se entre els centrals i obligant Mackay a sortir fins a la frontal. A l'altre cantó i a l'equador d'aquesta segona meitat, d'una altra passada a l'espai sortia l'ocasió més clara per al Sabadell. Guruzeta, tot sol, l'enviava fora davant Freixanet. Arribaven els minuts fatídics. El porter del Fuenlabrada encertava a desviar una rematada de cap de Juan Ibiza i, en el 87', la desgràcia. Una altra falta des del mig del camp i Óscar Rubio, en el salt amb Glauder, s'introduïa la pilota.

Una altra gerra d'aigua glaçada. D'una nova oportunitat de sortir del descens, a quedar-se clavats amb 10 punts en la penúltima posició a l'espera que gairebé tots els rivals directes completin la catorzena jornada. Pensant en l'estat físic dels jugadors, bona notícia els cinc dies que hi haurà per recuperar abans de visitar dijous (19h) l'Heliodoro Rodríguez López del Tenerife.

CE Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Aleix Coch (Jaime Sánchez, 56’), Juan Ibiza; Víctor Garcia, Ángel (Undabarrena, 79’), Adri Cuevas, Cornud; Guruzeta (Stoichkov, 79’), Juan Hernández (Boniquet, 46’); Édgar (Aarón Rey, 62’)
CF Fuenlabrada: Pol Freixanet; Pol Valentín (Iribas, 86’), Sotillos, Diéguez, Glauder; Pathé Ciss, Cristóbal Márquez; Franchu (Nteka, 56’), Iban Salvador (Álvaro Aguado, 86’), Mula (Pinchi, 66’); Kanté (Tahiru, 66’)
Gols: 1-0 (2’) Diéguez, en pròpia porteria. 1-1 (28’) Mula. 1-2 (87’) Óscar Rubio, en pròpia porteria
Àrbitre: Luis Mario Milla Alvéndiz (col·legi andalús). Ha amonestat els locals Juan Ibiza, Guruzeta i Jaime Sánchez, i els visitants Pol Valentín, Nteka i Iban Salvador
Incidències: Partit corresponent a la quinzena jornada de LaLiga SmartBank disputat a la Nova Creu Alta. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona