De 08:00 a 09:00
No Preguntis
Gabarre, en el moment de la lesió | Twitch Ràdio Sabadell Gabarre, en el moment de la lesió | Twitch Ràdio Sabadell
07.08.2021 23:04

La lesió de Gabarre deixa en segon terme la derrota del Sabadell contra el Villarreal 'B' (0-1)

"Ens ha dit que ha patit un cop dur al genoll, té una mica de líquid. Haurem de fer proves i veure què té. Ara no podem dir massa més". Són les explicacions que ha donat el tècnic del Centre d'Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, en roda de premsa al voltant de la lesió de Toni Gabarre. Al partit contra el Villarreal 'B' li han sobrat tres minuts. En el 87', el davanter aragonès s'ha passat de frenada i ha acabat atropellant June-hyuk Ahn. De seguida s'ha posat la mà al genoll esquerre i ha demanat el canvi. Gairebé una hora més tard ha abandonat la Nova Creu Alta en crosses i amb el genoll embenat, però recolzant el peu. Toca esperar.

Un maleït contratemps que s'afegeix al de Iago Indias i que ha enterbolit la primera derrota de la pretemporada. Un duel en què el filial groguet de Miguel Álvarez ha anat a més i ha estat clar vencedor. Per ser justos, era el tercer partit del Sabadell en vuit dies i el cinquè que disputava el Villarreal 'B', que venia més rodat de jugar contra equips de la Primera RFEF com l'Andorra i el Cornellà. Tots dos han apostat per pressions altes i l'arlequinada ha estat més efectiva en els primers minuts. Però tot el perill passava per xuts llunyans i desviats. En canvi, el 'minisubmarí' ha començat a despertar i ha obligat a Kike Royo a lluir-se en dues ocasions molt clares.

El primer avís a la segona part també ha estat del Villarreal 'B' amb Iker Goujón rematant alt amb tot a favor. En canvi, la següent ha estat la bona gairebé al quart d'hora de joc: Álex Forés ha controlat amb l'esperó i ha engaltat un xut creuat que ha superat Emilio Bernad. Amb el carrusel de canvis, en què ha entrat per primer cop en aquesta pretemporada Aarón Rey, el partit ha perdut espurna i el Sabadell, tret d'una rematada alta de Muguruza, no ha trobat el camí de la porteria. De fet, no ha xutat cap vegada entre els tres pals. I, a més, la desgràcia de la lesió de Gabarre.

Queda feina per fer, per acoblar peces, per donar la benvinguda als nous, Moha Ezzarfani i Facu García, i als que han d'arribar. Dilluns comença una setmana important amb l'stage a La Vall d'En Bas. D'avui, el millor ha estat veure els 756 arlequinats en el retorn del públic a la Nova Creu Alta

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo Quintero, Iván Tébar; Alfred Planas, Ramon Folch, Altimira, Boniquet; Jacobo i Néstor Querol. També han jugat: Emilio Bernad, Gausachs, Morral, Gabarre, Piti, Vargas, Aarón Rey, Muguruza, Astals i Adri González
Villarreal 'B': Jorgensen, Migue Leal, Martín Pascual, Adrián, Goyo Medina, Alberto, Jackson, Carlo, Álex Forés, Antonio Pacheco, Iker Goujón. També han jugat: Carlos Romero, Jaime, Vadik, Pablo Íñiguez, Daniel Tasende, Aitor, Ramón Bueno, Jorge Carlos, Diego Collado, Juan Carlos i June-hyuk
Gols: 0-1 (58') Álex Forés
Àrbitre: Albert Català Ferran
Incidències: Tercer partit de la pretemporada disputat a la Nova Creu Alta amb la presència de 756 espectadors