Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
L'Escola Pia ja té a la butxaca la primera victòria de la temporada. | Roger Benet L'Escola Pia ja té a la butxaca la primera victòria de la temporada. | Roger Benet
01.10.2019 14:15

La Pia prem l'accelerador; el Club posa la segona

L'Escola Pia ha tastat, per fi, el sabor de la victòria. Després d'encetar la temporada a la Segona 'B' de futbol sala amb dues desfetes, els escolapis van derrotar (4-3), i no sense patir, la Unión Santa Coloma. Un gol de Pepe Font a les acaballes desfaria l'empat a tres després que els homes de Pedro Donoso es deixessin igualar un 3-0 favorable. "Anem a més. Teníem ganes de guanyar i, si bé es veritat que gairebé paguem car els errors, no estic preocupat. S'ha d'estar seriós defensivament per evitar que el rival es fiqui en el partit", explica el tècnic. Amb els primers tres punts de la temporada i el caseller de punts estrenats, la Pia jugarà ara a Pallejà. Serà la primera presa de contacte entre els escolapis i l'equip dirigit per l'ex del Club Diego Blanco abans que es tornin a veure les cares, a mitjans d'octubre, a l'eliminatòria de Copa del Rei.

Un cap de setmana rodó per al futbol sala sabadellenc gràcies també al triomf del Club (1-6) a la pista del Martorell, que fins diumenge, estava invicte. El projecte comandat per Borja Burgos va agafant forma i es confirma amb el segon triomf consecutiu. Aquest últim es va començar a certificar just abans del descans amb un gol clau marcat per Pau Recasens. "Ens va anar molt bé. Ens va donar una injecció de moral molt positiva i ens va fer afrontar la segona part amb un altre punt de vista. Vam madurar més el partit i vam aprofitar les nostres ocasions", relata Marc Elías, un altre dels fitxatges de l'equip i bigolejador a Martorell. El pròxim compromís del Club serà a Cal Balsach amb la visita del Manresa aquest mateix diumenge.