De 07:00 a 09:00
Els graciencs van plantar cara a tot un Barça | JM Guarch Els graciencs van plantar cara a tot un Barça | JM Guarch
18.09.2023 21:03

La resistència del Mercantil contra el Barça dura 60 minuts (0-2)

La primera derrota del Mercantil des del seu retorn a la Divisió d'Honor Juvenil va arribar dissabte contra un dels grans favorits al títol: un Barcelona que aquesta setmana juga Youth League davant el Royal Antwerp belga. Els graciencs van resistir durant una hora de joc a Arraona-Merinals, però van acabar claudicant per culpa dels gols de Marc Guiu i Nil Calderó a l'equador de la represa. L'equip de Carlos López fins i tot va gaudir d'una pilota a la fusta, però tot i competir, no va poder esgarrapar-li cap punt a un dels colíders de la categoria.

El Sabadell exposa una altra vegada les seves carències al darrere
Escolta la informació de la Divisió d'Honor Juvenil al minut 31:47 de l'Hotel Suís d'avui

L'ambient al Joan Murtró va ser d'excepció, amb una molt bona entrada per presenciar una de les millors escoles formatives del país. El calendari ara no dona treva als blaugranes, ja que aquesta setmana visitaran el Mallorca i el pròxim rival en passar per Arraona-Merinals serà l'Espanyol. Dos rivals que estan empatats a set punts, mentre el Mercantil és setè classificat amb el seu equilibrat balanç d'un empat, un triomf i la derrota de dissabte contra el Barça.

"Han sigut superiors i han merescut guanyar, però en alguns moments hem estat molt a prop i ho hem treballat molt bé. Hem fet un exercici d'humilitat com a equip i de força de voluntat"

"Som un equip humil i és un goig poder estar en aquesta categoria. Potser la gent veurà un Mercantil amb menys pilota del que passava a Nacional, però la gent igualment ve a animar-nos"