De 02:00 a 03:00
Hotel Suís (R)
De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
La Sabadellenca celebrant la victòria al vestuari | Instagram La Sabadellenca celebrant la victòria al vestuari | Instagram
17.01.2022 13:30

La Sabadellenca firma la seva tercera victòria consecutiva i surt del descens

La Sabadellenca va aconseguir tres punts vitals (3-1) per la lluita per la permanència al grup 5 de Segona Catalana contra el Canyelles i ja surt de la zona de descens, arribant fins l'onzena posició amb 14 punts. El partit va començar molt mogut, amb un gol i una expulsió per ambdós equips en el primer quart d'hora. El Canyelles es va avançar ràpidament en el marcador guanyant l'esquena de la defensa local, però una falta sobre el minut 10 ho va capgirar tot. Enmig de la lluita per la posició just abans de treure la falta, dos jugadors es van encarar, provocant una groga per cadascun. Un cop amonestats, no es van aturar i van continuar la discussió, la qual cosa va provocar la reacció de l'àrbitre expulsant-los. Afortunadament per als locals, just en aquella mateixa falta van empatar el marcador (1-1) i igualar el partit.

Conscient de la importància d'aquesta victòria, els de José Antonio Moreno van sortir molt endollats dels vestidors per firmar la remuntada (2-1) i gestionar el marcador fins a sentenciar el partit quan faltaven menys de 20 minuts pel final amb el definitiu 3-1. La Sabadellenca recuperarà dijous a la nit (20:30 h) l'anterior partit ajornat al camp del Racing Vallbona amb la intenció de continuar en línia ascendent.

"Aquest partit era vital. Es troba en aquest tram on ens enfrontem a rivals directes a la classificació i aquests tres punts ens permeten estar més tranquils"

"La clau ha sigut poder empatar el partit just a la següent jugada després de l'expulsió i, al final hem fet bé les coses"

José Antonio Moreno, entrenador de la Sabadellenca

Respecte al grup 4, el filial del Centre d'Esports Sabadell és encara més líder després de sumar una victòria treballada a Olímpia per 3-1 contra el Natació Terrassa. Però, a més, es va veure beneficiat per la derrota del Castellar (4-0), segon classificat, enfront l'Atlètic Gironella. Tot i demostrar el domini habitual del partit, aquest cop el Sabadell 'B' no va transformar les ocasions com ha convertit en tònica habitual. Van avançar-se primer en el marcador després de vint minuts de partit a la sortida d'un córner, però no obstant, els van empatar el partit (1-1) en una de les poques ocasions que van generar els egarencs, en una acció molt similar. Tot i això, els arlequinats van superar la pressió d'haver de marcar i ho van fer per partida doble (3-1) amb els gols de Ramoneda i Piti per engrandir l'avantatge a la classificació, el qual és ara de set punts. El filial arlequinat visita el Berga diumenge a la tarda (16 h) conscients que necessiten la victòria per afrontar l'últim partit de la primera volta contra el Castellar amb garanties.

"Sabíem que seria difícil perquè és un rival molt dur i molt intens. Tot i això, crec que hem obtingut menys premi del que mereixíem a la primera meitat. Després hem continuat treballant i hem aconseguit la victòria"

"És molt important el fet de tenir una plantilla àmplia capaç de mantenir el nivell i permetre a l'equip sobreposar-se a les baixes"

Jordi López, entrenador del Sabadell 'B'

D'altra banda, el Can Rull Rómulo Tronchoni i el Tibidabo Torre-Romeu van veure ajornats els seus partits per casos positius de coronavirus i els recuperaran, respectivament, al Municipal Can Rull contra el Ripollet el dijous 27 de gener (21 h) i visitant el Municipal de Sallent el dimecres 26 de gener a la nit (20:30 h).