La Caverna Galàctica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Els jugadors de la Sabadellenca celebrant la victòria al vestuari | Cedida Els jugadors de la Sabadellenca celebrant la victòria al vestuari | Cedida
13.10.2021 17:46

La Sabadellenca i el Sabadell 'B' sumen els primers tres punts de la temporada

La segona jornada de la Segona Catalana ha significat les primeres victòries de la temporada per a la Sabadellenca i per al filial del Centre d'Esports Sabadell. El Tibidabo va sumar un punt contra el Castellar i el Can Rull Rómulo Tronchoni es va veure clarament superat pel Can Trias.

L'únic representant de la ciutat en el grup 5, la Sabadellenca, va sumar els primers tres punts de la temporada en superar per 3-1 al Parc. El conjunt taronja va sortir entonat al partit i es va col·locar amb un 2-0. La reacció barcelonina retallant distàncies va ser ràpidament contrarestada amb el tercer i definitiu gol. L'equip entrenat per Jesús Rueda 'Betis' es col·loca en vuitena posició a la classificació i buscarà seguir amb la bona dinàmica aquest diumenge (12h) al camp del San Juan Atlético de Montcada.

En el grup 4, el filial del Sabadell va aconseguir els primers tres punts en superar per un contundent 6-1 al Cerdanyola 'B'. Els gols a la primera part de Pere Belmonte i d'Iván Bustamante van deixar el partit encarrilat. Sense cap mena de reacció per part dels verds, els arlequinats van marcar quatre cops més. Només un gol de l'honor en l'últim minut va servir per retallar una mica el marcador i situar el definitiu 6-1. Amb 3 punts, el filial es col·loca en cinquena posició després de dues jornades i intentarà seguir amb les bones sensacions diumenge (12h) al camp del Ripollet.

El Tibidabo, per la seva part, segueix sumant i després de guanyar la setmana passada al camp del Berga, va treure un empat (1-1) en la visita del Castellar al Municipal de Torre-Romeu. En un partit molt igualat, els blanc-i-vermells van aconseguir avançar-se en la segona meitat amb un gol de Sergi Jurado. L'alegria, però, va durar poc i només vuit minuts després els castellarencs van igualar el marcador. En uns últims minuts frenètics, el resultat ja no es va moure. L'empat situa el Tibidabo com a colíder de la competició amb quatre punts, juntament amb tres equips més. El pròxim objectiu serà aquest dissabte (17:15h) al camp del Joanenc.

La nota negativa de la jornada la va protagonitzar el Can Rull, caient derrotat de forma clara al camp del Can Trias (4-0). En un mal inici de partit, els de la zona oest ja perdien per 3-0 al descans. La segona part no va servir per a canviar les coses i un gol dels de Viladecavalls en el minut 90' va signar el definitiu 4-0. Els arlequinats, tretzens a la classificació, intentaran sumar els primers punts contra el Gironella aquest diumenge al Municipal de Can Rull (12:15h).