De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
El Sabadell 'B' perd a casa contra la Sabadellenca i torna a la zona de descens | Fut Base CES El Sabadell 'B' perd a casa contra la Sabadellenca i torna a la zona de descens | Fut Base CES
06.11.2019 13:01

La Sabadellenca li torna la moneda al Sabadell 'B' amb tres gols en la primera mitja hora

Tot just la novena jornada del grup 4 de Segona Catalana i ja era el tercer derbi sabadellenc de la temporada. A més, es tractava d'un derbi de vital importància tant per al Sabadell 'B' com per a la Sabadellenca, situats tots dos en la zona baixa de la classificació. D'aquest important partit va sortir vencedor l'equip taronja (0-3), gràcies a tres gols en la primera mitja hora de partit que feien tornar la moneda després del 5-0 del curs anterior.

El filial arlequinat va ser l'equip que proposava sobre la gespa, però la Sabadellenca, replegada en camp propi i sòlida en defensa, va aprofitar les pèrdues del Sabadell 'B' en camp contrari per realitzar contraatacs. Gràcies a aquestes crontres ràpides i a la pilota aturada, els de Jesús Rueda 'Betis' sentenciarien el partit fent tres gols en mitja hora. "A l'equip li costen molt els primers 15-20 minuts, sempre encaixem i això fa que es compliqui el partit i ens costi més", afirma Joan Manyosa, jugador del Centre d'Esports. Amb el 0-3 al marcador es va arribar al descans i a la segona part, tot i que el Sabadell 'B' va sortir més endollat, la Sabadellenca va saber aguantar i no concedir pràcticament cap ocasió als locals. "Vam saber aguantar la segona part, no ens van crear quasi perill i l'equip va estar molt sòlid", diu Víctor Nicolás, 'pitxitxi' de la Sabadellenca.

La derrota d'aquesta jornada deixa el filial arlequinat setzè amb nou punts, mentre que la Sabadellenca se situa una posició per davant amb els mateixos punts. Tot i que ambdós equips encara estan en descens a Tercera Catalana, es troben a una sola victòria del novè classificat, el Sant Julià de Vilatorta, equip que visitarà el camp de la Sabadellenca aquest divendres (21h). La pròxima cita del Sabadell 'B' serà diumenge (12h) al camp del Cardedeu.

El Tibidabo torna a perdre per golejada i no aixeca cap

La dinàmica d'encaixar gols i no aconseguir sumar continua pels de Torre-romeu. Aquesta jornada, els homes de Jesús Díaz 'Vaquero' van perdre 4-1 al camp del Sant Julià de Vilatorta. Els blanc-i-vermells es va avançar al marcador amb un gol de Daniel Mesa, però es va repetir el guió de la setmana passada i es van deixar remuntar. Els locals van empatar al minut 32', tan sols vuit minuts després del gol de Mesa, i al 59' ja es van posar per davant al marcador. Amb el 2-1 en el caseller, els de Torre-romeu van pujar les línies per buscar l'empat però, finalment, això els hi va servir per deixar forats en defensa i que els locals poguessin fer dos gols a les acaballes del partit. "Durant una estona vam pressionar i els vam tancar darrere, vam tenir alguna ocasió que no vam aprofitar i al final del partit, quan estàvem tots amunt, en una contra, van sentenciar el partit", afirma Toni Sánchez, capità del Tibidabo. Els homes de Vaquero, que se situen penúltims amb quatre punts, rebran aquest diumenge (12h) al Sallent.