De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
La selecció espanyola femenina ja és als vuitens de final del Mundial La selecció espanyola femenina ja és als vuitens de final del Mundial
20.07.2017 21:35

La selecció espanyola femenina de waterpolo passa als vuitens de final del Mundial

Complint els pronòstics. La selecció espanyola femenina de waterpolo ha aconseguit la classificació pels vuitens de final del Mundial d'Hongria i ho ha fet acabant segona de grup. Això comportarà que Espanya es vegi les cares amb Xina dissabte (19 h) en el seu camí cap a les medalles. Avui les de Miki Oca han superat a la dèbil Sud-Àfrica per un contundent (17-3). Les vuit jugadores del Natació Sabadell que defensen els colors espanyols han tornat a tenir un paper decisiu, sobretot Paula Leitón i Judith Forca. La boia del Club ha fet (4 gols) i ha estat la referència de la selecció espanyola durant un grapat de minuts, provocant moltes expulsions. Per la seva banda, la jove xutadora del Club s'ha destapat en el darrer quart i ha donat una exhibició del seu potencial. El partit ha quedat sentenciat amb el 4 a 1 del primer període. La diferència ja era escandalosa al descans (10-1). Com a nota destacada, aquesta primera part contra Sud-Àfrica ha servit perquè dues jugadores de l'Astralpool, Clara Espar i Pili Peña estrenessin la seva compta realitzadora en aquest Mundial.

A partir d'aquí, Miki Oca ha donat descans a les jugadores més carregades de minuts com Anni Espar o Bea Ortiz i també ha enviat a la banqueta a Laura Ester. La portera de l'Astralpool era fins avui, l'única jugadora que havia disputat tots els minuts de la selecció espanyola. I això s'ha notat al marcador, sobretot en el tercer període que ha acabat amb un pobre 2 a 1 favorable a les jugadores estatals. Amb el 12 a 2 s'ha iniciat el darrer quart que ha recuperat la normalitat amb molt domini de les noies de Miki Oca. Un parcial de (5-1) ha deixat el marcador en el defintiu () que ha donat la segona victòria a Espanya en aquest Mundial d'Hongria. Feina feta per la selecció espanyola femenina de waterpolo que ara tindrà un dia i mig de descans abans d'afrontar el partit de vuitens de final contra la Xina, força debilitada respecte a altres anys i que avui ha tancat la primera fase amb derrota clara contra Itàlia per 15 a 8.