Hotel Suís
Pepe Motos s'ha acomiadat del Mundial d'Hongria Pepe Motos s'ha acomiadat del Mundial d'Hongria |Atelier Fotos
23.07.2017 22:56

La selecció espanyola masculina de waterpolo i el sabadellenc Pepe Motos eliminats del Mundial

No ha pogut ser. La selecció espanyola masculina de waterpolo ha caigut eliminada del Mundial d'Hongria després de no passar dels vuitens de final i havent guanyat un sol partit dels quatre que ha disputat. Els de David Martín, amb el sabadellenc Pepe Motos no han pogut davant Rússia que els ha superat clarament (10-11). I això que el partit ha començat d'allò més bé pels espanyols que s'han situat dos cops per davant en el marcador. A partir del 2 a 2 però Rússia ha sabut controlar els atacs dels waterpolistes estatals, que només han pogut anotar en superioritat. Un gol de Nagaev ha significat el 2 a 3 amb el qual ha acabat el primer període. La igualtat entre les dues seleccions s'ha mantingut fins el 4 a 5 fet per Marc Minguell. Un parcial de 0 a 2 ha donat una avantatge de tres gols als rússos que ja no ha pogut recuperar l'equip de David Martín.

El tercer quart ha estat molt bo pels espanyols que han sortit decidits a recuperar aquests tres gols. Un endollat Albert Español acompanyat per Roger Tahull han estat els homes importants de la selecció en aquests primers minuts. Els de David Martín s'han situat a només un gol (7-8). Dues badades i un pèl de fortuna en algunes accions ha donat a Rússia un marge de tres, que els hi ha permès afrontar amb molta tranquil·litat els últims 8 minuts. Un gol inicial ha donat la màxima als rússos (7-11). Roger Tahull i Fran Fernández han situat a Espanya en el partit en els darrers minuts (9-11) però llavors els de David Martín, jugant a contra rellotge no han pogut encertar. L'últim gol del mateix Tahull a l'últim segon només ha servit per posar el 10 a 11 definitiu a l'electrònic. Amb aquesta derrota Espanya queda eliminada del Mundial d'Hongria i haurà de jugar per buscar la millor classificació possible. Per la seva banda, la selecció espanyola femenina sí que continua en competició, després de la seva victòria ahir (5-13) contra la Xina. Les vuit waterpolistes del Natació Sabadell i la resta de companyes afrontaran demà (22 h) el partit de quarts de final contra Grècia