De 11:00 a 12:00
L'Espia de Mahler (R)
Imatge de la invasió de camp dels aficionats radicals blaugrana | Sendy Dihör Imatge de la invasió de camp dels aficionats radicals blaugrana | Sendy Dihör
09.09.2018 21:03

La sort no s’alia contra el Barcelona ‘B’ i el Sabadell queda a la cua de la classificació (0-1)

No hi ha manera. Després de tres jornades, el Centre d’Esports Sabadell segueix sense conèixer la victòria en aquest inici de lliga. El que havia de ser un projecte per estar a dalt el més aviat possible, es veu ara al fons de la classificació i amb un dèficit de punts que comença a ser important. Tot i no signar un partit per recordar, el Sabadell ha estat superior a un Barcelona ‘B’ que no ha fet un sol xut entre els tres pals en tot el partit. Però un gol en pròpia porteria d’Aleix Coch ha castigat els de Toni Seligrat i ha caigut com una gerra d’aigua freda entre els 2.500 espectadors que han assistit a la Nova Creu Alta.

El tècnic de Torrent ha sortit amb el clàssic 1-4-4-2 però amb una novetat destacada en punta d’atac: per primer cop, Arturo i Édgar han estat titulars tots dos junts en partit oficial i la seva presència aèria ha estat el perill més destacat que ha generat el Sabadell en atac. Al quart d’hora de joc, centrada de Felipe Sanchón, toc d’esperó d’Ángel Martínez i rematada a boca de canó del jugador gavanenc que ha aturat l’exarlequinat Jokin Ezkieta. Una altra de les novetats ha estat la presència a l’onze titular de Nico Delmonte, que ha cobert amb nota l'absència del 'capi' Migue i que s’ha mostrat bastant solvent a l’eix de la defensa. L’altre reforç, Antonio Domínguez, no ha pogut gaudir dels seus primers minuts de joc com a arlequinat.

Amb les contínues interrupcions del col·legiat Iván Caparrós, qui ha perdonat l’expulsió a Ángel Martínez a les acaballes del primer temps, el ritme ha caigut en picat i el partit ha entrat en els seus últims 20 minuts sense accions remarcables. Ha estat aquí quan s'ha entrat en una fase de descontrol. Primer, Edgar ha habilitat Arturo però el de Cartagena no s’ha atrevit a xutar amb l’esquerra quan es plantava sol davant Jokin. Després ha avisat Mujica en l’única acció de perill del Barça ‘B’. I un minut després, la jugada desafortunada: centrada lateral que Aleix Coch ha intentat refusar amb la mala sort d’introduir-se la pilota a la seva pròpia porteria. El pitjor de tot ha estat la invasió de camp de la cinquantena de seguidors del Barça ‘B’ presents al Gol Sud de l’estadi.

Seligrat ha reaccionat canviant les ‘ales’: Felipe Sanchón i Gato han deixat el seu lloc al terreny de joc a Pol Ballesteros i Néstor Querol. Del cap del primer ha sorgit una gran ocasió que ha fet volar Jokin Ezkieta. De la cama dreta del segon, la jugada polèmica. Una falta lateral que ha servit el castellonenc, l’ha rematat al fons de la xarxa Valentín Merchán. En directe i a la televisió no ho ha semblat, però a les imatges que han circulat a les xarxes socials es veu el lateral esquerre arlequinat lleugerament avançat.

Dues derrotes consecutives i un punt de nou possibles. Per sensacions, probablement injust. Però la realitat és aquesta i ara toca remuntar des del fons de la classificació. I això passa per treure un bon resultat del pròxim desplaçament (diumenge, 12 h) a Son Malferit contra l’Atlético Baleares.

CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Valentín; Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 80’), Adri Cuevas, Ángel, Gato (Néstor Querol, 80’); Arturo i Édgar (Josu, 88’).
FC Barcelona ‘B’: Jokin Ezkieta, Guillem (Mingueza, 75’), Chumi, Jorge Cuenca, Miranda, Sarsanedas (Aleñá, 60’), Ballou, Monchu, Mojica, Collado i Kike Saverio (McGuane, 88’).
Gols: 0-1 (75’) Aleix Coch en pròpia porteria.
Àrbitre: Iván Caparrós Hernández (col•legi valencià). Ha amonestat el local Ángel i els visitants Sarsanedas, Mingueza i Monchu.
Incidències: 2.465 espectadors a la Nova Creu Alta. El Sabadell ha fet entrega a Gato d’una samarreta commemorativa dels seus 100 partits oficials com a arlequinat.