De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
De 15:00 a 16:00
Parlem d'Òpera (R)
El Sabadell Nord encadena la seva segona derrota consecutiva | Joan Villagrasa El Sabadell Nord encadena la seva segona derrota consecutiva | Joan Villagrasa
16.12.2019 13:06

La tornada de Kevin del Corral no evita la derrota del Sabadell Nord al camp de la Fundació Grama

El Sabadell Nord va patir ahir la seva segona derrota consecutiva després de perdre (4-2) en la seva visita a Can Peixauet contra la Fundació Esportiva Grama, quart classificat i un dels candidats a l'ascens a Tercera. Tot i la contundència del marcador, els homes de Quico Díaz van competir bé en tot moment. El partit va començar de cara per als de Ca n'Oriac, que es van avançar en el marcador amb un gol de Marc Martí passada la mitja hora, però Aranu Guitart es va fer l'1-1 en pròpia porteria just abans d'arribar al descans.

"El partit ha estat molt competit, sobretot a la primera part", afirmava Kevin del Corral, migcampista del Sabadell Nord que ahir va disputar mitja hora amb els arlequinats després de tornar del Martorell. El capità l'any anterior també portava dos mesos aturat per un trencament als isquiotibials. "El dimarts va ser el meu primer entrenament complet. Porto dos mesos sense jugar i la veritat és que necessito agafar ritme", reconeixia.

Amb el partit obert, el col·legiat es va empassar un clar penal favorable al Sabadell Nord i els colomencs no van perdonar en el primer minut de la segona part gràcies a un gol de Roger Peris. La sentència de la Fundació Grama no va arribar fins a les acaballes amb un doblet de Cristóbal León. Ja en el temps afegit, Jairo va maquillar el marcador amb 4-2. "Ells són un equip que ha baixat de Tercera i tenen jugadors per estar a les posicions capdavanteres i pujar a Tercera Divisió, ja que és el seu objectiu", puntualitzava Kevin.

Després d'aquesta derrota, el Sabadell Nord es despenja de la part mitjana-alta de la classificació i actualment és desè amb 17 punts, quatre per sobre de la posició de promoció de descens. L'últim duel del 2019 serà diumenge (11:30h) a Ca n'Oriac contra el cuer, un Llagostera 'B' que només ha guanyat un partit aquest curs.