De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
L'OAR Gràcia ha perdut els tres partits que ha jugat lluny del carrer Boccaccio | Èric Altimis - OAR Gràcia L'OAR Gràcia ha perdut els tres partits que ha jugat lluny del carrer Boccaccio | Èric Altimis - OAR Gràcia
02.11.2021 16:42

La versió forana de l'OAR Gràcia tampoc es desenreda a Banyoles

Tres partits a casa, tres victòries; tres partits a fora, tres derrotes. Impecable al carrer Boccaccio; preocupant a domicili. L'OAR Gràcia té dues cares ben diferents i a Banyoles va quedar confirmat que, quan li toca ser el visitant, toca patir la pitjor d'elles. Després de no poder puntuar ni a Bordils ni a La Roca, els verd-i-blancs es van tornar a topar amb la seva particular bèstia negra les darreres temporades. Els del Pla de l'Estany, que fins ara no coneixien la victòria, es van imposar per un emocionant 31-30 en un duel que els graciencs semblaven tenir controlat a la segona meitat, però el van deixar escapar en el tram decisiu. El gran encert de Nil Montserrat, autor de 14 gols, va ser estèril. L'única bona notícia per a l'OAR és que dissabte torna al 'Boccaccio Arena' i serà en una cita ben especial: el derbi contra el Creu Alta Sabadell Handbol.

"Sempre és un desplaçament complicat i sempre ho patim, però era un partit que havíem de treure. Vam començar malament, i tot i que ens vam posar per davant a la segona part, ens van superar quan estaven amb dos jugadors exclosos"

"A casa estem jugant molt bé, però a fora ens falta bastant. Si no sumem a domicili, serà complicat mantenir-nos a dalt, que és el nostre objectiu"

Nil Montserrat, jugador de l'OAR Gràcia

El Creu Alta Sabadell tampoc va poder amb el Palautordera | CASHandbol

Totes les alarmes s'encenen a Cal Balsach

Ara bé, els creualtencs seran els que arribaran amb unes sensacions més que preocupants i amb totes les alarmes enceses. Ja no només per encara no haver puntuat en les sis jornades que s'han disputat a Primera Nacional, ni tampoc per haver perdut diumenge a la pista d'un rival directe com és el Palautordera, sinó per haver-ho tornat a fer d'una forma contundent (37-24). I això que els arlequinats van competir de tu a tu durant la primera meitat, però un dia més, l'equip de Ramon Salmurri es va ofuscar en atac i va veure com el contrari, en aquest cas el conjunt palauenc, s'escapava en el marcador. Guanyar el derbi seria el millor punt d'inflexió per a un Creu Alta Sabadell que, de moment, no és capaç d'aixecar el cap.

"Era un partit molt important i vam jugar molt bé a la primera part, però a la segona ens va passar el que ens passa cada cap de setmana. En cinc minuts vam tirar el partit"

"Les cares eren de decepció, però sobretot es veien durant el partit perquè no ens sortia res. Hi havia frustració"