De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
Un parcial de 0-6 favorable al Sant Quirze va ser determinant | Jordi Vilas Un parcial de 0-6 favorable al Sant Quirze va ser determinant | Jordi Vilas
08.03.2021 13:09

L'amenaça del descens es torna a apropar al Creu Alta Sabadell Handbol

El Creu Alta Sabadell Handbol es torna a apropar al descens, tot i que veient la jornada, era un fet que podia entrar dins la lògica. El conjunt creualtenc rebia a Can Balsach el líder de la Primera Nacional: el Sant Quirze. Els de Sergi Cifré van anar a remolc durant tot el partit, ja que un parcial de 0-6 en els vuit primers minuts d'enfrontament va ser decisiu perquè els sabadellencs caiguessin per un 22-25 final davant el totpoderós equip veí. Tot i la derrota, el Creu Alta Sabadell no li va perdre la cara el partit i va cedir amb dignitat. "Som lluitadors i ho farem fins al final, com vam fer-ho aquesta darrera jornada davant el Sant Quirze", comenta Francesc Asensio, autor de set dianes.

Amb aquesta derrota i la victòria del Banyoles (equip que marca les posicions de descens) davant el cuer Palautordera, els arlequinats es queden a dos punts de les posicions de perill. La propera jornada serà davant el Sant Esteve Sesrovires, que ve de donar la sorpresa imposant-se a la pista de La Roca. De la seva banda, l'OAR Gràcia té ara tres punts de marge sobre el perill, però amb una jornada menys. Els homes de Cesc Borrell no van poder disputar el seu partit per un cas positiu a plantilla rival, el segon equip del Granollers.

Així va ser l'inici de partit que va condemnar els creualtencs (CA Sabadell Handbol):

L'OAR Gràcia femení cau per la mínima, però manté distàncies sobre el descens

Sí que va jugar el femení gracienc, que va caure per la mínima davant La Roca (25-24). Un partit que va estar competit durant els 60 minuts de partit i que els petits detalls van marcar la diferència en contra de l'equip sabadellenc. Tot i la derrota, Carol Carmona, l'entrenadora de l'equip gracienc, es mostra satisfeta, ja que "es va competir el partit fins al final després de l'avantatge inicial" que va tenir La Roca. De fet, les verd-i-blanques es van arribar a posar un amunt en el tram final. Les roqueroles li van donar la volta a dos minuts perquè sonés la botzina, i malgrat tenir diverses opcions de restablir la igualada, el marcador ja no es va moure. Tot i aquesta derrota, l'OAR segueix sense tenir les posicions de descens a prop, ja que són les desenes classificades amb 15 punts i a cinc del perill. El Sant Quirze, el líder, és el pròxim escull de les gracienques.