En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Celebració de l'Escorial a la pista | Pau Vituri Celebració de l'Escorial a la pista | Pau Vituri
05.06.2021 22:03

L’Amics del Pou Insercad és nou equip de Segona ‘B’ després de superar Les Corts a la final (4-5)

Fa 10 mesos i mig no va poder ser a Cervelló, però avui, al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, l’Amics del Pou Insercad s’ha pogut treure l’espina. I de quina manera. El conjunt d’Els Merinals és nou equip de la Segona ‘B’ de futbol sala després d’imposar-se en una final d’infart i plena d’alternatives al Mamuts Les Corts. És el quart ascens en cinc anys per a un projecte de refundació carregat d’ambició que ara tindrà l’oportunitat de jugar a la categoria de bronze del futbol sala estatal.

L’equip de Francis Barragán ha sortit a ofegar el conjunt barceloní des del primer segon, però als cinc minuts ja perdia per 2-0 en dues accions de contracop rivals. El temps mort demanat ha anat bé per asserenar-se i el capità Cintu Aranda ha retallat diferències aprofitant un rebuig a l’interior de l’àrea. L’Escorial ha acabat de capgirar el marcador en 50 segons màgics al límit de la primera part. Tots dos gols, en accions d’estratègia. Primer, Dani Salgado i després, Josete.

Ha estat el mateix Dani Salgado, en el seu últim partit com a professional i jugant ‘a casa’ —és regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma—, qui ha regalat al públic el gol de la tarda. Una picadeta per sobre del porter de Les Corts de molts quirats. Tot semblava de cara, però el duel s’ha enterbolit en un tres i no res. Cintu Aranda ha vist la segona groga per fer un canvi quan no tocava i l’equip barceloní ha empatat en dos minuts, l’últim amb un gol en pròpia. L’Amics del Pou ha salvat els minuts més crítics i, a sis per al final, Raúl Martín ha fet el 4-5 definitiu amb un excels cop de maluc.

A partir d’allà, el porter Carlos Sánchez ho ha aturat tot i amb el xiulet final, la bogeria de tot el barri d’Els Merinals s’ha desfermat a Santa Coloma. La Segona ‘B’ és una realitat i Sabadell hi tindrà tres representants la pròxima temporada: l’Escola Pia, el Club Natació Sabadell i l’Amics del Pou Insercad. Felicitats.

AE Les Corts: Tole, Pol, Esteve, Macián, Pechi, Monte, Pablo, Pau, Guille, Arnau, Ernest, Carles, Solé, Nil, Marc i Adri
Amics del Pou Insercad: Aarón, Raulito, Abel, Tofi, Mata, Cintu, Josete, Jordi, Iker, Pol, Carlos i Dani Salgado
Gols: 1-0 (4’) Arnau. 2-0 (5’) Adri. 2-1 (9’) Cintu. 2-2 (19’) Dani Salgado. 2-3 (20’) Josete. 2-4 (27’) Dani Salgado. 3-4 (29’) Esteve. 4-4 (31’) Pol, en pròpia porteria. 4-5 (34’) Raulito
Incidències: Partit disputat al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet