En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
L'Arenys, celebrant l'ascens a Cervelló | FCF L'Arenys, celebrant l'ascens a Cervelló | FCF
18.07.2020 20:39

L'Arenys de Munt deixa l'Amics del Pou a les portes de l'ascens a Segona B (4-8)

Era un repte que s’havia posat coll amunt amb tres baixes d’homes importants i un cas de fals positiu en l’entorn durant els últims dies. Finalment, l’Amics del Pou Nou Escorial haurà d’ajornar un any l’assalt a la Segona B de futbol sala després de caure (4-8) contra el segon classificat del grup, l’Arenys de Munt, en el partit per l’ascens organitzat al Pavelló Xavier Ballber de Cervelló.

La finalíssima ha començat trepidant, sense pràcticament un moment de respir. Després d’un ràpid intercanvi de cops, Carles Borrell ha aprofitat una pilota morta per avançar l’Arenys. L’alegria de l’avui equip visitant ha durat ben pocs segons. L’Amics del Pou ha recuperat en defensa i el contraatac dirigit per Tofi l’ha finalitzat ell mateix amb un subtil toc amb la puntera. Quatre minuts més tard, Santi Trincado ha tornat a avançar l’Arenys en una altra acció afortunada amb dos rebots. I del possible 2-2 de Tofi a l’equador del primer temps amb un cacau al travesser s’ha passat a l’1-3 de Carlos Córdoba amb un golàs a l’escaire.

La diferència no reflectia segurament el que s’havia vist sobre el parquet, però la segona part ha estat una altra pel·lícula. I això que ha començat molt similar al primer temps: gol de l’Arenys en acció de combinació contestat al cap de pocs segons per un penal transformat per Josete. El 2-5 d’Aitor ja ha suposat un cop massa dur i els maresmencs han acabat de sentenciar amb dos gols sense porter de Carles. El Nou Escorial ha pogut maquillar el marcador jugant de cinc però es quedava a tocar del somni del quart ascens consecutiu de categoria.

Amics del Pou Nou Escorial: Orellana, Aarón, Adri, Tofi, Litus, Cintu, Jordi, Raúl, Josete, Carlos
CFS Arenys de Munt: Ivan, Aitor, Joan, Santi, Carlos, Panxo, Yeray, Roger, Pedro, Quim, Sergio, Carles, Marc
Gols: 0-1, Carles. 1-1, Tofi. 1-2, Santi. 1-3, Carlos. 1-4, Quim. 2-4, Josete, de penal. 2-5, Aitor. 2-6, Carles. 2-7, Carles. 3-7, Josete. 3-8, Aitor. 4-8, Tofi.