De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
Forca, en una acció del partit | RS Forca, en una acció del partit | RS
13.11.2021 20:50

L’Astralpool accelera després del descans i s’endú el derbi a Terrassa previ a l’estrena europea (7-14)

La nit i el dia. El derbi d’aquesta tarda a les instal·lacions del Club Natació Terrassa ha tingut dues cares molt diferenciades: una primera on s’han imposat clarament les defenses i una segona on l’Astralpool Natació Sabadell ha passat com una piconadora en atac per sobre de les egarenques per endur-se el triomf final per 7-14, sumant així la sisena victòria en sis partits a la Divisió d’Honor i arribant en un bon moment a l’estrena de dijous a la primera fase de l’Eurolliga que tindrà lloc a Porto (Portugal).

Sis minuts i 31 segons ha trigat l’Astralpool a inaugurar el marcador a Terrassa gràcies a una contra finalitzada per Sabrina van der Sloot. Abans, la local Cristina Cantero havia fallat un penal. El cadenat en defensa de tots dos equips s’ha mantingut fins a l’equador del segon quart, quan Maggie Steffens ha fet un golàs rectificant amb el braç en plena caiguda. Les de Xavi Pérez també s’han animat amb les dianes de Judith Panicello i Bea Ortiz de penal, però Irene González, amb un xut a l’escaire, ha donat un nou avantatge a les de David Palma abans del descans.

La tercera part ha estat una altra pel·lícula. Set gols del Natació Sabadell en vuit minuts que han trencat del tot el partit. Gairebé la meitat, tres d’aquests set, han dut la signatura de la boia Maica Garcia, designada com a MVP i totalment determinant en els millors moments de l’Astralpool en el derbi. Entre el final d’aquesta tercera part i l’inici de l’última, l’esquerrana Judith Forca li ha agafat el relleu amb tres dianes més i els últims minuts han estat un passeig. Palma s’ha permès el luxe d’acabar amb les més joves a l’aigua, inclosa la portera Mar Carrasco.

Gurpreet Sohi, fitxada

El següent compromís ja serà aquest debut a l’Eurolliga 21-22 que arrencarà dijous al país veí. I ho farà amb una novetat important a la plantilla de l’Astralpool, que ha arribat a un acord gairebé sobre la botzina per inscriure Gurpreet Sohi. La canadenca, amb passat al Club la temporada interrompuda per la pandèmia, reforçarà l’equip de David Palma únicament per disputar competició europea. S’espera que arribi dilluns per viatjar dimecres amb la resta de l’equip i debutar dijous (20h) contra l’amfitrió, el Pacense.

El masculí no acusa el desgast de l’Euro Cup

Qui també està signant un molt bon inici de temporada és el masculí de l’Astralpool Natació Sabadell. L’equip de Quim Colet no ha acusat el desgast ni de l’eterna tanda de penals a Savona ni de la tornada en autocar des de terres italianes, i avui s’ha imposat amb solvència a Can Llong al Club Esportiu Mediterrani per 11-5, amb Fran Valera i Kosta Averka —quatre gols cadascun— com a homes més destacats en atac. El Club segueix el rastre de l’Atlètic-Barceloneta i el CNB, i obre ja un forat de sis punts amb el quart classificat.

Club Natació Terrassa: Domene, Tévar, Panicello (1), Ortiz (3), Cantero, Cardona, Ten Broek (1), Peña (1), Cuenda, Camus, Domènech, Leitón (1) i Arcas
Astralpool Natació Sabadell: Ester, Ortiz, Games, Van der Sloot (3), Serrano, Steffens (1), Casado, Garcia (3), Forca (3), Keuning (1), Pérez (2), González (1) i Carrasco
Parcials: 0-1 / 2-2 / 3-7 / 2-4