De 05:00 a 07:00
Nou títol de lliga per a l'Astralpool Natació Sabadell Nou títol de lliga per a l'Astralpool Natació Sabadell | Joan Blanch
12.05.2018 11:45

L'Astralpool allarga la seva hegemonia al waterpolo espanyol i suma un nou títol de lliga

El partit ha començat amb un Astralpool Natació Sabadell lligat en curt per la defensa del Sant Andreu. Les de Javi Aznar han aconseguit avançar-se al marcador tot i que posteriorment les de David Palma li han donat la volta al resultat (1-2). El segon quart ha servit perquèles jugadores sabadellenques comencessin a obrir distància al marcador. Un parcial de 2 a 3 ha fet que l'Astralpool arribés al descans amb un 3 a 5 que els hi donava certa avantatge. A més, aquest resultava obligava al Sant Andreu a sortir a per totes a la represa ja que les barcelonines estaven contra les cordes ara mateix.El tercerquart ha estat el decisiu. Les jugadores de David Palma han sortit molt ficades i amb la intenció de sentenciar la final i ho han aconseguit. Pili Peña i Judit Forca amb un dels seus xuts potents han posat el 3 a 7, i ja a la recta final del quart de nou Forca ha posat el 3 a 8 que ha estat insalvable per a les noies de Javi Aznar. Conscients que les barcelonines havien abaixat els braços, les sabadellenques han volgut deixar clar qui mana en el waterpolo femení actual i han seguit augmentant la diferència en el marcador amb una Judit Forca molt inspirada. Al final el (3-12) definitiu ha fet que les waterpolistes del Club poguessin celebrar un nou títol de lliga dins de l'aigua de la Pere Serrat de Sant Andreu. El setzè en la hgistòria del Natació Sabadell i el vuitè de forma consecutiva. Un títol de lliga que tanca una temporada excel·lent, en l'estrena de David Palma a la banqueta, i en la qual només els penals han deixat a les sabadellenques sense Champions i per tant, sense poder assolir tots els títols als quals optaven aquesta temporada.