En directe: De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Sanahuja xuta davant l'oposició magiar | CN Sabadell Sanahuja xuta davant l'oposició magiar | CN Sabadell
24.03.2021 15:54

L’Astralpool cau amb honors a l’Euro Cup adjudicant-se la tornada davant l’OSC (12-10)

Una qüestió d’orgull. Remuntar els sis gols de desavantatge del partit d’anada de quarts de final a la piscina de l’OSC Budapest semblava una missió impossible i, tot i que així ha estat, l’Astralpool Natació Sabadell ha dit adéu a l’Euro Cup amb el cap ben alt. Una actuació de mèrit dels de Quim Colet, que han estat a punt de ficar la por al cos dels magiars tot i les baixes de Guido Martino, convocat amb l’Argentina per disputar el Campionat Sudamericà, i Marcel Teclas.

Dos contratemps als quals se n’ha afegit un tercer només començar el partit: Lalo López-Escribano ha rebut un cop en un dit de la mà dreta i no ha tornat a jugar. Nemanja Ubović ha obert el marcador des de la boia, però la dinàmica semblava una perllongació del final de Budapest. En qüestió d’11 minuts, l’OSC ha fet set gols, gairebé tots en accions ràpides. L’Astralpool se sostenia amb el 4-7 gràcies a les dues dianes de Sergi Cabanas.

Però abans del descans, els ploms dels magiars s’han fos. Fran Valera ha retallat diferències amb dos gols en superioritat. Ell mateix i el seu germà Roberto han capgirat el marcador a l’inici de la tercera part. Després de 13 minuts de sequera, l’OSC ha fet el 8-8 de penal. Cabanas, en canvi, ha errat des dels cinc metres i amb una diana de Bernat Sanahuja, l’Astralpool afrontava els últims vuit minuts amb un únic gol d’avantatge.

Tot i el 9-9 immediat dels hongaresos, Ubović s’ha obstinat a posar emoció a l’eliminatòria amb dos gols ràpids des de la boia. A l’OSC apareixien els nervis i desaprofitaven una doble superioritat sense Edu Lorrio sota pals. El 12-9 de Fran Valera a 3:16 del final obria una escletxa per al miracle. Tot i els intents de Sanahuja, no ha estat així i els magiars han acabat maquillant el marcador sobre la botzina. Cinc dels vuit parcials de l'eliminatòria han estat sabadellencs, però és l'OSC qui avança a la Final Four. Un nou aprenentatge per a un equip jove però destinat a fer coses grans.

Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Cabanas (2), Asensio, Andrión, Sanahuja (1), F. Valera (4), Bertran (1), R. Valera (1), Ubović (3), López-Escribano, Bonet, Serrano
OSC Budapest: Lévai, Sziladi, Manhercz (2), Várnai, Salamon (1), Csacsovszky (1), Dala, Tóth (1), Erdélyi (1), Burián (2), Bundschuh (1), Hárai (1), Dévai
Àrbitre: Gómez (ITA)
Parcials: 3-5 / 3-2 / 3-1 / 3-2